fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Mentorski program Forecast

Mentorski program Forecast

Ustvarjalce vabimo k prijavi na razpis za mentorstvo pri enem od priznanih strokovnjakov.

Tudi letos vabimo ustvarjalce, da se prijavijo na razpis za mentorstvo pri enem od priznanih strokovnjakov: pesnica Gabeba Baderoon (Južna Afrika); bobnar Greg Fox (ZDA); vizualni umetnik Roee Rosen (Izrael); modni oblikovalec Irakli Rusadze (Gruzija); fotografinja Mila Teshaieva (Ukrajina); in performtivni umetnik Yuya Tsukahara (Japonska).

 

V osmi izdaji programa Forecast spodbujamo umetnike in ustvarjalce v kulturi, ki delujejo na različnih kreativnih področjih, da se prijavijo s projekti, ki bi lahko izkoristili strokovno znanje enega od mentorjev in njihov edinstven pristop k produkciji materiala in znanja. Izbrani kandidati bodo poleg mentorstva prejeli tudi štipendijo in proračun za produkcijo.

 

Forecast umetnikom in kreativnim mislecem ponuja priložnost, da sodelujejo z izkušenimi mentorji pri uresničevanju svojih projektov. Forecast presega natančno opredeljene discipline in žanre, da bi zagotovil vpogled v ustvarjalne produkcijske procese in izklesal prostor za vprašanja, o katerih razmišlja naslednja generacija. Za vsako edicijo mentorskega programa Forecast izbere šest mentorjev iz različnih strok, ki izbranim udeležencem ponudijo svoje strokovno znanje pri realizaciji njihovih projektnih idej.

 

Rok za prijave je nedelja, 26. februar.

Razpisovalec

Forecast

Znesek

od 2.000 EUR

Rok za prijavo

26. feb 2023