fbpx

Kaj želite poiskati?

Natečaj za logo in vizualno podobo GO! 2025

Natečaj za logo in vizualno podobo GO! 2025

Odprt je razpis za logotip/blagovno znamko in celostno grafično podobo Evropske prestolnice kulture Nova Gorica - Gorica 2025!

EZTS GO, Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje, objavlja mednarodni natečaj za izbor logotipa in celostne grafične podobe evropske prestolnice kulture 2025 Nova Gorica – Gorica.

 

Pod geslom »Go! Borderless, Gremo! Brezmejno!« mednarodni projekt promovira in udejanja eno mesto kulture v dveh mestih, ki skupaj premagujeta vse “meje”: skrb za skupen razvoj prostora, prijateljstvo, razvoj skupnega kulturnega središča in valorizacija vseh naših kultur in tradicij prostora. Vizualna podoba edinstvene prestolnice kulture, ki bo izraz pravega »kulturnega potresa« na stičišču dveh mest, bo naše ogledalo v svet in skupno sporočilo, da kultura gradi mostove in ruši zidove v #GO!Borderless svetove.

 

Razpis je odprt do 30. septembra 2021 do 17.00. Sodelujejo lahko grafična/ oblikovalska podjetja, oglaševalske / komunikacijske agencije; grafični oblikovalci, oblikovalci in arhitekti oziroma umetniki s statusom; diplomanti javnih in zasebnih študijskih programov za likovno umetnost, grafiko, oblikovanje ali komunikacijo. Več o pogojih sodelovanja je objavljeno v razpisni dokumentaciji, ki je dosegljiva v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku na spletni strani organizatorja javnega natečaja: https://bit.ly/BrandGO2025_sl.

 

Natečaj bo izveden v eni fazi. Prijavitelji bodo na natečaju sodelovali anonimno. Razpisni postopek se bo v celoti izvedel v elektronski obliki na platformi EZTS GO v skladu z navodili v razpisni dokumentaciji.

EZTS GO

Nagrada

10.000 EUR

Rok za prijavo

9. feb 2022