fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Odprti razpis LINA

Odprti razpis LINA

Prijavi se in postani štipendist platforme LINA!

Iščejo se inovativni posamezniki in kolektivi, ki svoje teoretično in praktično znanje uporabljajo za okrepitev skupne prihodnosti,  inovatorji, ki razvijajo prostorske prakse ter postavljajo pod vprašaj status quo. LINA želi podpreti nove in uveljavljajoče se glasove, da bi pustili svoj pečat in pomagali okrepiti njihovo sporočilo.

 

Vabimo vas, da se prijavite s svojo radikalno idejo, praktično rešitvijo, teoretičnim vpogledom ali prakso, ki spodbuja razmišljanje o okoljski krizi.

 

25 izbranih avtorjev bo povabljenih k soustvarjanju arhitekturnega programa LINA, serije dogodkov, ki jih bodo organizirali člani platforme po vsej Evropi, in k predstavitvi na konferenci LINA v Kopenhagnu oktobra 2023.

 

Veselimo se, da bomo lahko pozdravili novo generacijo štipendistov platforme LINA. Z veseljem bomo slišali, kaj imate povedati!

 

LINA je evropska platforma in mreža 32 institucij, ki delujejo na presečišču arhitekture in drugih področij, povezanih s prostorsko kulturo. Konferenca LINA 2023 bo združila 28 članov in 25 izbranih štipendistov LINA, skupaj z lokalno in mednarodnimo uveljavljenimi govorniki. Dvodnevna konferenca, ki bo priložnost za povezovanje najbolj aktualnih pogovorov o arhitekturi, bo predstavila nove vizije za mesto, ki si prizadeva ustvariti prihodnost, prijaznejšo za življenje.

 

Razpis je odprt do 1. avgusta 2023.

 

Preberi več o razpisu >

Rok za prijavo

1. avg 2023