fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Social Impact Award 2024

Social Impact Award 2024

Prijavi se na program Social Impact Award Slovenia in svojo idejo popelji na naslednjo raven.

Impact Hub Ljubljana in Slovenska agencija za mlade letos organizirata že četrto sezono programa Social Impact Award Slovenia. Program mlade spodbuja k razvoju podjetniških rešitev za največje družbene izzive našega časa. Udeleženci bodo imeli priložnost svoje ideje razviti od začetne zamisli do dejanske realizacije, pri čemer jim bo v pomoč celovit inkubacijski program, ki vključuje podporo mentorjev, številne delavnice in predavanja ter pripravo na pitch pred žirijo.

 

K prijavi vabimo ambiciozne in inovativne mlade, ki imajo podjetniške ideje za spreminjanje sveta na bolje. Finalisti se bodo potegovali za nagrado Social Impact Award v višini do 2000 €, ki jo prejmejo štiri zmagovalne ekipe.

 

Izbrane ekipe bodo v okviru inkubacije prejele podporo mentorjev in udeležbo na strokovnih delavnicah, ki jih bodo pripravile na predstavitev ideje pred žirijo in skupnostjo. Zmagovalci bodo osvojili nagrado v višini do 2000 €, uporabo co-working prostora v Impact Hubu Ljubljana ter dodatno mentorsko podporo, s katero bodo lahko svoj projekt ponesli na še višji nivo.

 

Prijave na letošnjo sezono so odprte do 3. junija 2024.

 

Več informacij o programu in postopku prijave najdete na povezavi.

Razpisovalec

Impact Hub Ljubljana in Slovenska agencija za mlade

Znesek

2.000 EUR

Rok za prijavo

3. jun 2024