fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Konferenca

16. Strateški forum Bled

31. avg–2. sep 2021

| 8:30

Bled

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Blejski strateški forum se je v letih svojega obstoja, in sicer od leta 2006, razvil v vodilno mednarodno konferenco v srednji in jugovzhodni Evropi, ki ponuja platformo za izražanje in nasprotovanje mnenj o sodobni družbi in njeni prihodnosti.

 

Namen foruma je zbrati udeležence z različnih področij z različnim znanjem in jih spodbuditi k izmenjavi mnenj in iskanju inovativnih rešitev za sedanje in prihodnje izzive. Poleg tega je forum tudi edinstvena priložnost za srečanja in povezovanje z regionalnimi in svetovnimi deležniki.

 

Na Blejskem strateškem forumu se vsako leto zbere na stotine vplivnih političnih predstavnikov, vodilnih podjetij, think tankov in nevladnih organizacij, predstavnikov mednarodnih organizacij, predstavnikov podjetij, mislecev in akademikov, ki bodo aktivno krojili prihodnost, ki si jo želimo za nas in za generacije, ki prihajajo.

 

16. izdaja Foruma, ki bo potekal med sredo, 1. septembrom in četrtkom, 2. septembrom 2021, bo nosila naslov Prihodnost Evrope. V tem času nas čaka pester program, med drugim bo na panelu ‘Green Recovery with Social Sustainability at its Core – Putting People Firstsodelovala tudi vodja CzK, Anja Zorko, v času foruma pa bo v hotelu Rikli Balance na ogled razstava Prihodnost bivanja, v kateri se predstavljajo oblikovalski izdelki, ki nosijo znak odličnosti Made in Slovenia.

 

Vzporedno s konferenco Blejski strateški forum bo potekala že deseta edicija Foruma mladih voditeljev (Young BSF). Forum mladih voditeljev je postalo edinstveno stičišče raznolike skupine mladih voditeljev, podjetnikov, vplivnih ljudi, mislecev in družbenih aktivistov, ki jim ponuja platformo za izmenjavo svojih vizij, izmenjavo idej in povezovanje. Young BSF je v desetih letih sprejel več kot 500 mladih voditeljev iz več kot 30 držav in iz različnih okolij, dejavnih na področju politike, gospodarstva, akademske skupnosti, civilne družbe in nevladnega sektorja.

 

Forum mladih voditeljev s svojim programom pričenja v torek, 31. avgusta, zaključuje pa v sredo, 1. septembra 2021.

 

Celoten program najdete tukaj.

 

Vabljeni!