fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Projekcija

#5 V velikem planu: filmska fotografija

22. sep 2021

| 17:00

Maribor

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Razvojna platforma Projektor je kontinuirani izobraževalni in povezovalni program, namenjen profesionalizaciji vzhodnoslovenskih avdiovizualnih kreativcev in avdiovizualnih producentov. Družabni večeri v decentraliziranem Mariboru so sestavljeni iz modulov, ki jih izvajajo avdiovizualni profesionalci iz različnih sektorjev. Ob številnih novih pogledih in znanju okolje ponuja odlično priložnost za povezovanje oziroma avdiovizualni “matchmaking.”

 

Peti dogodek v sklopu kontinuiranega izobraževalnega programa se bo vrtel okrog filmske fotografije.

 

O umetnosti raziskovanja elementov vizualnega pri ustvarjanju filmskega izgleda za pripovedovanje specifičnih zgodb. O mojstrskem poznavanju obrti za doseganje dobrih rezultatov v različnih situacijah. O posluhu za vizualno in o intuiciji. Ter o fascinaciji nad preteklimi in prihodnjimi tehnologijami.

 

Zaradi nepredvidene situacije naslednji modul Projektorja (V velikem planu: filmska fotografija) prestavljamo na kasnejši datum. Nov datum je 22. september 2021. Vabljeni v Vetrinjski dvor. Se vidimo!

 

Moderira: Toni Cahunek

Projektor poteka v koprodukciji Film Factory s Centrom za kreativnost kot del Partnerske mreže CzK. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže