fbpx

Kaj želite poiskati?

Spletni seminar

Finančni management – 3. del

16. jun 2020

| 10:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Kako spremljate izvajanje projekta? Imate dober pregled nad porabo sredstev? Kako pogosto in kvalitetno komunicirate ter usklajujete aktivnosti s projektnimi partnerji? Kako pogosto financerja obveščate o napredku projekta? Kdaj se lotite priprave vmesnih in končnega poročila? Kako obvladujete projektna tveganja?

 

Bojan Schuch, mednarodni strokovnjak za strateški in finančni razvoj organizacij, bo govoril o administrativno-finančnem vodenju projektov in poročanju financerjem. Predstavil bo ključne elemente izvajanja projekta, ki vplivajo tudi na pripravo zaključnega poročila. Poleg tega bo govoril tudi o najpogostejših težavah projektnega managementa.

 

KOMU JE SPLETNI SEMINAR NAMENJEN?

Seminar je namenjen posameznikom in organizacijam iz kulturnega in različnih ustvarjalnih sektorjev, ki se srečujejo z izzivi projektnega managementa. Zato udeležbo priporočamo tako začetnikom kot tistim bolj izkušenim, ki želijo v eni uri nadgraditi svoje veščine za lažje in bolj učinkovito izvajanje projektov.

 

OSREDNJE TEME SPLETNEGA SEMINARJA:

  • Spremljanje izvajanja projektnih aktivnosti (kazalniki, cilji, odstopanja, ipd.)
  • Finančno vodenje (spremljanje porabe, odhodki, prihodki, razrez stroškov po partnerjih)
  • (Finančno) poročanje in priprave na revizijo

BOJAN SCHUCH

Mednarodni strokovnjak za strateški in finančni razvoj organizacij, bo udeležencem spletnega seminarja predstavil nabor nasvetov z vidika učinkovitega projektnega managementa. Bojan ima več kot dvajset let izkušenj v managementu nevladnih organizacij in odličen pregled in poznavanje različnih programov sofinanciranja tako na Češkem, kjer deluje, v Srednji Evropi in širšem mednarodnem prostoru.

Program partnerske mreže