fbpx

Kaj želite poiskati?

Spletni seminar

Finančni management – 3. del

16. jun 2020

| 10:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate prijaviti v uporabniške strani

Kako spremljate izvajanje projekta? Imate dober pregled nad porabo sredstev? Kako pogosto in kvalitetno komunicirate ter usklajujete aktivnosti s projektnimi partnerji? Kako pogosto financerja obveščate o napredku projekta? Kdaj se lotite priprave vmesnih in končnega poročila? Kako obvladujete projektna tveganja?

 

Bojan Schuch, mednarodni strokovnjak za strateški in finančni razvoj organizacij, bo govoril o administrativno-finančnem vodenju projektov in poročanju financerjem. Predstavil bo ključne elemente izvajanja projekta, ki vplivajo tudi na pripravo zaključnega poročila. Poleg tega bo govoril tudi o najpogostejših težavah projektnega managementa.

 

KOMU JE SPLETNI SEMINAR NAMENJEN?

Seminar je namenjen posameznikom in organizacijam iz kulturnega in različnih ustvarjalnih sektorjev, ki se srečujejo z izzivi projektnega managementa. Zato udeležbo priporočamo tako začetnikom kot tistim bolj izkušenim, ki želijo v eni uri nadgraditi svoje veščine za lažje in bolj učinkovito izvajanje projektov.

 

OSREDNJE TEME SPLETNEGA SEMINARJA:

  • Spremljanje izvajanja projektnih aktivnosti (kazalniki, cilji, odstopanja, ipd.)
  • Finančno vodenje (spremljanje porabe, odhodki, prihodki, razrez stroškov po partnerjih)
  • (Finančno) poročanje in priprave na revizijo

BOJAN SCHUCH

Mednarodni strokovnjak za strateški in finančni razvoj organizacij, bo udeležencem spletnega seminarja predstavil nabor nasvetov z vidika učinkovitega projektnega managementa. Bojan ima več kot dvajset let izkušenj v managementu nevladnih organizacij in odličen pregled in poznavanje različnih programov sofinanciranja tako na Češkem, kjer deluje, v Srednji Evropi in širšem mednarodnem prostoru.

Program partnerske mreže