fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Prodajna razstava

Fotonične edicije II

1. - 16. sep 2022

| 19:00

Galerija Photon

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vključeni avtorji/ce: Valerija Intihar, Varja Jovanovič Trobec, Žiga Leški Kosič, Eva Nicoletti, Nina Rojc, Ana Skobe, Vid Svetina, Saša Ribič, Tomaž Zajelšnik in Lara Žagar.

 

V okviru izobraževalnega programa za mlade fotografe, ki ga pod nazivom Fotoniča šola že drugo leto izvajamo v koprodukcijii s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, pripravljamo prodajno razstavo fotografskih printov vseh udeležencev programa. Vsa dela na razstavi bodo na voljo kot printi v omejeni nakladi, v enakih dimenzijah in po enotnih cenah. Razstava bo predstavila po tri do štiri avtorska dela vsakega izmed udeležencev, ki jih v tem kontekstu najbolje predstavljajo iz avtorskega vidika. Dela bodo skrbno izbrana v dialogu med mentorji in udeleženci.  Z razstavo takšnega formata si v Photonu prizadevamo omogočiti podporo mlajšim generacijam fotografov v Sloveniji, ustvariti dodatne možnosti za njihovo promocijo in prodajo njihovih del.

Projekt Fotonična šola in razstava sta del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program partnerske mreže CzK