fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PREDAVANJE

Glasbeni posel 1.0: Maša Pavoković – Glasbeni piar

5. dec 2018–27. feb 2019

SIGIC

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Na predavanju bo Maša predstavila, kaj zajema področje piarja v glasbi, kakšna je njegova vrednost, predvsem pa kako se ga lotiti in kje nabirati znanje. Kako pripraviti sporočila za javnost, kako pristopiti do medijev, kako spoznati naslovnika s katerim želimo komunicirati in predvsem kako pripraviti besedila in sporočila, ki dosežejo naslovnika.

Kotizacija za zunanje udeležence predavanja znaša 5 EUR. Vsa sredstva, zbrana z naslova kotizacij, bodo v celoti namenjena delovanju zagonske glasbene agencije, ki je eden izmed ciljev usposabljanja zaključene skupine.

Predavanje ABC glasbene industrije je del uposabljanja Glasbeni posel 1.0: predavanja – delavnice – evalvacije, ki ga organizira SIGIC – Slovenski glasbenoinformacijski center v sodelovanju s Centrom za kreativnost (Muzej za oblikovanje in arhitekturo Ljubljana).

Usposabljanje  Glasbeni posel – predavanja / delavnice / evalvacije poteka v koprodukciji s Centrom za kreativnost, pri  Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Projekt se izvaja v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost in ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Maša Pavoković

Je več kot deset let aktivna v svetu medijev in glasbe. Njene zgodbe se prepletajo med organizacijo dogodkov, stiki z javnostmi, novinarstvom in glasbenim menedžmentom. Kot producentka je skrbela za Slovenski teden glasbe, na televiziji ustvarjala oddaje, kot so Hri-Bar, As ti tud Not Padu, JeBella Cesta, Ne se hecat’ in druge. Na televiziji MTV je začela kot voditeljica, nato pa prevzela stike z javnostjo in uredništvo spletne strani. Več let je skrbela za stike z javnostmi in organizacijo dogodkov DanceRepublic, ki je v Slovenijo pripeljala svetovno znane didžeje, med katerimi so Tiesto, Armin Van Buuren, Deadmau5 in drugi. Bila je gonilna sila prostora za druženje Ziferblat Ljubljana, skrbi za koordinajo Špil lige - Prve lige dijaških bendov v Kinu Šiška in piari za festival Exit. Pod njenim okriljem je skupina Koala Voice, aktivno pa sodeluje tudi z Magnificom. Med njenimi odmevnejšimi projekti je bila tudi komunikacija Kickstarter kampanje prvega lebdečega gramofona na svetu MAG-L

Program partnerske mreže