fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predstavitve

Gospodarsko oblikovalski forum : Napredek opolnomočen z oblikovanjem

18. okt 2018

| 17:00

Zavod Big

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zavod BIG v sodelovanju s Centrom za kreativnost vabi na Gospodarsko oblikovalski forum v okviru Meseca oblikovanja, kjer bodo predstavniki prodornih oblikovalsko ozaveščenih podjetij iz jugovzhodne Evrope predstavili strategije in vizije razvoja lastnih blagovnih znamk. Odgovarjali bodo na vprašanja, kako prepletati oblikovanje v razvoj novih izdelkov, kako razvijati blagovno znamko, ki ustvarja diferenciacijo, viša dodano vrednost, veča prepoznavnost in gradi zaupanje kupcev, ter kako sploh prodajati dobro oblikovane izdelke danes.

 

V okviru festivala bodo na večernem dogodku že 16. oktobra podelili nagrade za oblikovalske dosežke. Glavni cilj nagrad je kritično vrednotiti relevantne dosežke stroke in opozarjati na oblikovalski in ustvarjalni potencial v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Nagrajene izdelkesi boste lahko ogledali na razstavi do 23. novembra.

 

Vsebinski sklopi:

 

SEJEM DESIGN²

Design² je sejemsko promocijski dogodek, namenjen predstavitvi dobro oblikovanih izdelkov, idej in storitev. Izpostavljal bo pomen kreativnosti pri razvoju izdelkov in prepoznaval mlade talente.

 

TASTE FASHION

Taste Fashion je prodajno modni performans, na katerem se bodo s svojimi kreacijami predstavili izbrani modni oblikovalci iz Slovenije in regije. Obiskovalci dogodka bodo imeli priložnost s pomočjo gostujočih stilistov, vizažistov in mojstrskih frizerjev doživeti nepozabne stilske preobrazbe.

 

PREDAVANJA POSEL  IN OBLIKOVANJE 180˚

Na predavanjih bodo uspešni podjetniki z oblikovalsko vizijo, in oblikovalci s podjetniško vizijo, ki znajo in zmorejo ustvarjati izdelke z visoko dodano vrednostjo, v seriji kratkih, zgoščenih predavanj predstavili svoje izkušnje in poslovne strategije, s katerimi odgovarjajo na izzive novega sveta.

 

Več o programu in prijava >>

10:00 - 20:00

Design2 Expo & prodajni performans Taste Fashion

10:00 - 15:00

Predavanja Posel in oblikovanje 180°

12:00 - 13:00

Kosilo

17:00 - 20:00

Gospodarsko oblikovalski Forum: Napredek opolnomočen z oblikovanjem

20:00 - 22:00

Včerni dogodek

Dogodek poteka v sodelovanju z