fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predstavitev znamke

Hvala za rože

25. maj 2022

| 17:00

Trgovina ZOOFA

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zadruga oblikovalcev in ustvarjalcev ZOOFA v partnerskem sodelovanju s Centrom za kreativnost pri MAO predstavlja projekt Zoofa Znamke, v okviru katerega predstavljamo v Zoofi delujoče modne znamke.

 

Na “dan mladosti” bo na vrsti predstavitveni dogodek Hvala za rože blagovne znamke Firma by Sanja, s katerim oblikovalka Sanja Grcić predstavlja kolekcijo oblačil, ki je nastala v sodelovanju z umetnicama Tino Dobrajc in Tanjo Lažetič.

 

Lokacija: Trgovina ZOOFA, Miklošičeva ulica 4, Ljubljana

Predstavitev: sreda 25. maj 2022 od 10.00 do 19.00

Dogodek: sreda, 25. maj 2022 ob 17.00

 

Vabimo vas, da se nam pridružite.


Za poletje 2022 znamka Firma by Sanja oblikovalke Sanje Grcić predstavlja oblačila iz kolekcije takoimenovane nosljive umetnosti “werable art”, katere vizualno sporočilnost dopolnjujejo izseki iz slik in fotografij sodobnih slovenskih umetnic Tine Dobrajc in Tanje Lažetič in za katero je Sanja Grcić prejela Wearable Art BigSEE Award.

 

Politično nekorektna, netrendovsko pop, postkomunistično globalna, vzhodnoevropsko svetovna, urbano boemska, ulično krojaška, barvito črna – za avanturiste novega svetovnega reda; to je moto, s katerim nastopa Firma by Sanja, ena najbolj popularnih domačih modnih znamk. Firma ponuja univerzalne in brezčasne kolekcije oblačil s prebrisanimi detajli in športnim dotikom. Odlikujejo jih sodobna, urbana silhueta, multifunkcionalnost in tehnološko obdelani naravni materiali v izrazitih barvnih lestvicah. Oblačila so plod rokodelskih veščin v maloserijski izdelavi. Tudi zato Firmo tako rado nosijo moderne in družbeno odgovorne ženske.

Projekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže