fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
VABILO

IZZIV 2: Kreativno inoviranje in promocija

14. okt –8. nov 2019

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu projekta Kreativni pogon, ki ga v sodelovanju pripravljata Center za kreativne industrije (CKI) Maribor in Platforma Center za kreativnost (CzK), podjetje MARLES hiše Maribor d.o.o. vabi k sodelovanju kreativce s sposobnostjo strateškega razmišljanja, kreativce, ki jih zanima “design thinking” in kreativno inoviranje na področju prodaje montažnih hiš. Podjetje želi skozi kreativne procese preseči obstoječe rešitve, izboljšati uporabniško izkušnjo kupcev montažnih hiš, graditi odnos s končnimi kupci ter s tem povečati prednost pred konkurenco.

Potrebna znanja in izkušnje so oblikovanje vizualnih komunikacij v klasičnih in digitalnih medijih, oblikovanje digitalnih rešitev (npr. igre, video), priprava drugih vsebin in pristopov za gradnjo odnosov s končnimi kupci (npr. posebni dogodki, družbena odgovornost, ambasadorstvo).

Podjetje pripravlja integrirano strategijo, ki se bo osredotočala na končnega kupca z namenom dodatne motivacije h nakupu. Strategija temelji na gradnji izkušenj končnih kupcev v vseh fazah nakupa od zaznavanje potrebe, zavedanja, razumevanja, grajenja prepričanja, izbire, nakupa in lojalnosti. V skladu s tem želijo s kreativnimi idejami izboljšati uporabniško izkušnjo končnih kupcev skozi spekter komunikacijskih kanalov, kot so: neposredni marketing, oglaševanje, spletna stran, e-pošta, info center, osebna prodaja, družabna omrežja, dogodki, odnosi z javnostmi ali drugimi.

K sodelovanju želijo pritegniti kreativce s strateškim razmišljanjem in z ustreznimi znanji in izkušnjami, ki bodo sodelovali v interdisciplinarni skupini, ki bo odgovorna za pripravo in izvajanje prodajne in marketinške strategije. Še več, kreativci v sodelovanju v skupini sprejmejo izziv, da domislijo načine prodaje, ki jih na področju prodaje hiš še danes ne poznamo (t.i. disruptivne načine).

Podjetje želi skozi kreativne procese dela zagotavljati uporabnikom in kupcem kakovostno ponudbo montažnih hiš, z novimi tehnologijami in materiali zagotavljati konkurenčno prednost podjetja pred drugimi ponudniki in spodbujati učinkovitost delovanja podjetja ter stalno uvajati izboljšave.

Postopek prijave za sodelovanje s podjetjem MARLES hiše Maribor d.o.o.:

  • preberite celotno povabilo
  • prijavite se v bazo kreativcev na spletni strani www.czk.si s svojo kratko biografijo, referencami in morebitnimi povezavami do spletnih strani
  • z urejenim uporabniškim profilom kreativca se prijavite na izziv s klikom na “Želim se prijaviti na dogodek”
  • Prijavo zaključite tako, da na e-mail centerzakreativneindustrije@gmail.com pošljete povezavo do vašega profila kreativca na spletni strani czk.si in opis načina reševanja izziva v obliki motvacijskega pisma ter obrazložitev, zakaj si želite sodelovati pri reševanju določenega izziva (do 1000 znakov).

Prijave sprejemamo do 8. novembra 2019.

Program partnerske mreže