fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Mentorstvo

P.A.K.T. Inkubator

Rok za prijave: 22. avg 2021

Maribor

P.A.K.T. Klinika: 19. avg 2021

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Imate noro idejo za nov produkt v turizmu, pa ste kreativc in nimate pojma o turizmu? Imate produkt v turizmu pa bi ga radi za naslednjo sezono naredili privlačnejšega? Bi želeli vašo vsebino v turizmu nadgraditi z elementi kreativnega turizma? Prijavite se na P.A.K.T. Inkubator, kjer bodo izbrani mentorji pripeljali vaš produkt bliže željenemu cilju! 

 


P.A.K.T. v sodelovanju s Centrom za kreativnost nudi omejenemu številu ponudnikov možnost vključitve v intenzivni program Inkubatorja med avgustom in novembrom 2021. Potekal bo v obliki svetovanj v živo ali na spletu vsakih 10-14 dni, z vmesnimi domačimi nalogami. Proces mentoriranja bo spremljan z (javnimi) dnevniki in občasno foto in video dokumentiran. 

 

Mentorirali vas bodo:

 

  • mag. Ana Osredkar, Servis 8,
  • izr. prof. dr. Dejan Križaj, predavatelj na UP FTŠ Turistici, idejni vodja pilotnega izobraževalnega programa sTOUdio.turistica.si ter soustanovitelj mednarodnih inicativ AIRTH.global in TourismFromZero.org,
  • mag. Miha Bratec, predavatelj na UP FTŠ Turistici, član AIRTH in sTOUdio Turistica,
  • Tadej Rogelja mag., asistent na UP FTŠ Turistici, član AIRTH in sTOUdio Turistica, Zeliščna kmetija Rogelja, LocalsFromZero,
  • Rudi Medved, mag. študent na UP FTŠ Turistici, TourismFromZero podcast – urednik, član AIRTH in sTOUdio Turistica, LocalsFromZero,
  • Jaka Godejša, študent na UP FTŠ Turistici, član AIRTH in sTOUdio Turistica, LocalsFromZero in
  • Katja Beck Kos, Rajzefiber.

 

Izbor bo potekal v dveh fazah: izbrani iz prvega kroga se bodo predstavili na P.A.K.T. Kliniki, v četrtek, 19. avgusta 2021. Na podlagi pisne prijavnice in izvedene predstavitve bomo izbrali do 5 udeležencev.

 

Žirija je sestavljena iz partnerjev P.A.K.T.a, mentorjev in drugih povabljenih strokovnjakov s področja kreativnosti in turizma.

 

Prijave zbiramo tukaj do vključno nedelje, 22. avgusta 2021.

Projekt P.A.K.T. poteka v koprodukciji Hiše! s Centrom za kreativnost kot del Partnerske mreže Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže