fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

P.A.K.T. Klinika: Kako zapakirati kulturo s pomočjo igrifikacije?

19. okt 2021

| 14:00

Negova

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

P.A.K.T. gostuje v okviru konference Dediščina za regeneracijo podeželja: umetnost in festivali, lokalna hrana, krajina, romanja, odpornost, migracije v Gradu Negova.

 

Ali veste, da se v gradu Negova oblikuje nova ponudba, kjer boste se lahko z dediščino spoznavali s pomočjo lova na zaklad? 

O procesu, priložnostih in izzivih postavljanja dediščine v nove formate se bomo pogovarjali s Tatjano Kotnik Karba, vodjo Zavoda za kulturo, turizem  in promocijo Gornja Radgona, Katjo Beck Kos iz Rajzefibra ter drugimi prisotnimi, ki bodo z nami delili svoje uspehe in ugotovitve v podobnih procesih. Vabimo vse, ki imajo izkušnje pri oblikovanju podobnih produktov med turizmom in kulturo in take, ki želijo v svojem kraju razvijati podobne zgodbe.

 

Principi P.A.K.T. Klinike:

Klinika je odprti prostor srečanja skupnosti kolegov, ki med seboj delijo svoje izkušnje in znanja z ostalimi kolegi po principih “več glav več ve” in “skupaj se dlje pride.”

 

Prijavite se lahko do nedelje, 17. oktobra 2021 oziroma do zapolnitve mest.

 

Vabljeni!

 

Projekt P.A.K.T. je del partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Vsebine P.A.K.T. nastajajo v sodelovanju z mentorji sTOUdio Turistica, AIRTH ter Servis 8 in z lokalnimi partnerji Javnim zavodom za turizem Ptuj, Zavodom Tura Ptuj, Turističnim društvom Lovrenc na Pohorju, Občino Lovrenc na Pohorju, Razvojnim centrom Murska Sobota, Zavodom za kulturo Slovenska Bistrica, Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Zavod Zora, Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona in drugimi.

Program Partnerske mreže