fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predstavitev

P.A.K.T. Klinika: Locals From Zero

10. jun 2021

| 18:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Locals From Zero je platforma za rezervacijo lokalnih doživetij, ki deluje nekoliko drugače od ostalih, že uveljavljenih rezervacijskih platform. V naš rezervacijski sistem smo dodali nov nivo – LFZ Skavte. Skavti so “turistični detektivi” na terenu, ki svoja domača okolja poznajo do potankosti. Njihova naloga je,  iščejo strastne in pristne lokalne ponudnike ter jim pomagajo postati del turističnega trga. Ti ponudniki so majhni, a zelo pomembni. Velikokrat so spregledani, čeprav pomembno prispevajo k ohranjanju lokalnih tradicij, sodobne kulture in naravnega okolja. LFZ Skavti zagotavljajo, da njihove zgodbe lahko slišite in doživite tudi vi.

 

Ustvarjalci nove platforme za promocijo lokalnih ponudnikov doživetij bodo predstavili možnosti vključevanja v platformo, prednosti in glavne značilnosti. 

 

Cilj platforme, ki je namenjena še neuveljavljenim ponudnikom dogodkov in doživetij, je turiste preusmeriti tudi v še neodkrite kotičke Slovenije. Nov model pa bo ponudnikom pomagal tudi pri oblikovanju ponudbe in spletnih opravilih.

 

In kaj so značilnosti novega modela? Pridite in prisluhnite!

 

Prijave zbiramo do srede, 9. junija 2021. Prijavite se tukaj.

Program Partnerske mreže