fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Razstava

SWAB BARCELONA X RAVNIKAR GALLERY SPACE

7.–10. okt 2021

Barcelona

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sodelovanju s Partnersko mrežo Platforma Center za kreativnost 2021 RAVNIKAR GALLERY SPACE napoveduje samostojno razstavo Ivane Bajec na 14. ediciji mednarodnega sejma sodobne umetnosti SWAB Barcelona. 

 

RAVNIKAR GALLERY SPACE se bo sejma, ki bo potekal med 7. in 10. oktobrom v Barceloni, premierno udeležila v sklopu kategorije FOCUS EAST OF EUROPE.

 

Ob tej priložnosti se bo predstavila vizualna umetnica Ivana Bajec, ki jo galerija tudi uradno zastopa. Ivana Bajec (1990) je dejavna na področjih risbe, grafične umetnosti in slikarstva. Diplomirala je iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je zaključila tudi podiplomski študij slikarstva. Sodelovala je na številnih skupinskih in samostojnih razstavah v Sloveniji, na Hrvaškem, v Romuniji ter v Nemčiji. V svoji likovni produkciji na prvo mesto postavlja improvizacijo, eksperiment in raziskovanje, pri čemer njena slikarska platna pogosto delujejo kot slikovni dnevnik, v katerem so v kombinaciji abstrakcije in izmuzljivih humornih podob nanizani vsakdanji vtisi, občutja in utrinki.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Platformo Center za kreativnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže