fbpx

Kaj želite poiskati?

Delavnica

P.A.K.T. – Pravni in organizacijski okvirji v kreativnem turizmu

6. in 7. nov 2020

Na spletu

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate prijaviti v uporabniške strani

Hiša! je na polovici projekta Potujoče akademije kreativnega turizma in kljub temu, da so bili do konca optimistični, da bodo vsa srečanja izpeljali v živo, se sedaj selijo na splet.

 

Tretji laboratorij na temo “Pravni in organizacijski okvirji v kreativnem turizma“, bo tako potekal v petek, 6. in soboto, 7. novembra preko spletnega orodja Zoom. Skozi predavanja in mentoriranje bodo udeležence vodili: mag Tadej Rogelja, Stoudio Turistica, Katja Beck Kos, Rajzefiber, Ana Osredkar, Servis 8, Marjan Dragar, Konkret, dr. Dejan Krizaj, Stoudio Turistica, mag. Miha Bratec in drugi.

 

Še vedno je za laboratorij prostih nekaj mest, na katere se lahko prijavite preko te povezave: shorturl.at/ozMP5

Projekt P.A.K.T. poteka v koprodukciji Hiše! s Centrom za kreativnost kot del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. P.A.K.T nastaja v partnerstvu Hiše! z lokalnimi partnerji Javnim zavodom za turizem Ptuj, Zavodom Tura Ptuj, Ptuj 2025, Turističnim društvom Lovrenc na Pohorju, Občino Lovrenc na Pohorju, Razvojnim centrom Murska Sobota ter Zavodom za kulturo Slovenska Bistrica.