fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predstavitev kolekcij

Pomladni mingl

24. mar 2022

| 10:00-19:00

Trgovina Zoofa

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zadruga oblikovalcev in ustvarjalcev ZOOFA v partnerskem sodelovanju s Centrom za krativnost pri MAO predstavlja projekt Zoofa Zoo, v okviru katerega predstavljamo v Zoofi delujoče modne znamke. Prva v vrsti bo predstavitev pomladnih kolekcij blagovnih znamk Renata Bedene & David Bacali s pomenjivim imenom “pomladni mingl”.

 

Lokacija: Trgovina ZOOFA, Miklošičeva ulica 4, Ljubljana
Dogodek: četrtek, 24.3. od 10.00 do 19.00.

 

Modna znamka Renata Bedene, ki svoj navdih najde v naravi, za pomlad22 priporoča svetle barve, cvetlične vzorce in naravne pletenine iz svile in bombaža, ki oblačilom prispevajo občutek mehkobe in ženstvenosti. Skrbno oblikovani detajli in večnamenskost uporabe oblačil uporabnikom omogočajo bolj trajnostno izbiro, pridih svežine, udobnost in brezčasno eleganco.

 

Oblačila iz kolekcije pomlad22 znamke David Bacali zrcalijo silhuete in dramatičnost vzorcev iz plemenskih noš. Interpretacija okraševanja telesa afriških ljudstev skozi tehnike tetovaž, brazgotinjenja in poslikave telesa primitivnih geometričnih oblik se zrcali v ročnem potisku na tekstilije. Ohlapne silhuete in črno-beli potiski vzorcev “Adinkra” ovijajo telo v urbano-nomadsko vzdušje.

 

Projekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže