fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Svetovalnica: Alja Horvat

18. in 22. jun 2021

| 10:00–12:00

Na spletu

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu Kreativnega pospeševalnika ta mesec gostimo Aljo Horvat, ilustratorko in grafično oblikovalko iz Maribora, ki trenutno sicer končuje diplomo na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani, vendar je prav tako že prejemnica nagrade Elle Style Awards 2019 v kategoriji ‘Mladi talent’, uvrstila se je tudi ne seznam Forbesove lestvice ’30 under 30′ v kategoriji Art & Culture.

 

Med njene kolaboracije lahko prištejemo Urban Outfitters, ban.do, modno kolekcijo z Anthropologie, rezidenco v Los Angelesu pri podjetju Causebox, prav tako pa je med drugim sodelovala tudi s slovenskimi podjetji kot sta Barcaffe in Renault Slovenija.

 

V kolikor imate vprašanja v zvezi z digitalnim oglaševanjem, vzpostavljanjem blagovne znamke ali sodelovanj z drugimi podjetji, se prijavite na prost termin.

 

Več o Alji najdete v zavihku ‘Predavateljica’ ali na njenem Instagramu: @aljahorvat

 

Svetovanja bodo potekala na spletu:

  • v petek, 18. junija 2021, med 10. in 12. uro
  • v ponedeljek, 21. junija 2021, med 10. in 12. uro

 

Na proste termine svetovalnice se je potrebno predhodno prijaviti. Mesta so omejena, predviden časovni okvir je 20 minut na svetovanje.

Alja Horvat

Alja Horvat je 24-letna ilustratorka in grafična oblikovalka iz Maribora, ki končuje diplomo na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. Večinoma ustvarja s svojo grafično tablico, vendar zelo rada tudi prime za čopič in kaj nariše s gvašem in oljem. Navdihuje jo vse, kar jo obkroža, predvsem pa narava in muzeji. Kot velika oboževalka 60ih in 70ih, se trudi ta obdobja vključiti v svoje ilustracije, tako da lahko v njenih delih čutimo tudi pridih nostalgije. Alja je prav tako prejemnica nagrade Elle Style Awards 2019 v kategoriji 'Mladi talent' in pa del Forbesove lestvice '30 under 30' v kategoriji Art & Culture. Med njene kolaboracije lahko prištejemo Urban Outfitters, ban.do, modno kolekcijo z Anthropologie, rezidenco v Los Angelesu pri Causebox, prav tako pa je med drugim sodelovala tudi s slovenskimi podjetji kot je Barcaffe in Renault Slovenija.