fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
showcase

TRIGGER 2020

29.-31. avg 2020

Različne lokacije po Ljubljani

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Z veseljem napovedujemo, da Gledališče Glej v sodelovanju s Centrom za kreativnost prireja že drugo TRIGGER showcase platformo 2020, ki se bo odvila med 29. in 31. avgustom.

 

Osnovne koordinate:

* TRIGGER showcase 29. -31. avgust 2020

* Delavnica razvijanja strategij internacionalizacije z Ivo Horvat: 1. – 3. september 2020

* Umetniška delavnica Politics in the Room (Bertrand Lesca, Nasi Voutsas) v Ljubljani in Mariboru: jesen 2020 (TBC)

 

Podroben program je dostopen tukaj.

 

O platformi TRIGGER

Trigger je platforma za sodobne uprizoritvene prakse, ki jo Gledališče Glej razvija skupaj z Momentom Maribor, Slovenskim Mladinskim Gledališčem / Novo Pošto, Mestom žensk, Pekinpahom in Bunkerjem. Namenjena je krepitvi kompetenc neodvisnih producentov in umetnikov s poudarkom na internacionalizaciji in mednarodnih povezavah. Platforma združuje showcase produkcije s potencialom za mednarodni trg, serijo pogovorov, predavanj in delavnic s kuratorji različnih tujih festivalov, agenti, specialisti za distribucijo in mednarodna sodelovanja. Namen platforme je pridobivanje specializiranih znanj s področja oblikovanja strategij in metodologij za distribucijo, mreženje in internacionalizacijo sodobnih scenskih umetnosti.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže