fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pogovor

Dediščina je priložnost – tudi poslovna!

12. feb 2021

| 10:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Dediščina je priložnost – tudi poslovna! V to so prepričani v ekipi ID20, idrijskem zasebnem zavodu, ki združuje kulturno dediščino s podjetništvom, marketingom in arhitekturo.

 

V letu 2021 v sodelovanju s Centrom za kreativnost kot del Partenrske mreže CzK pričenjamo s projektom HeritageLab, čigar namen je podjetniško inkubiranje vpeljati v polje kulturne dediščine ter vzpostaviti mentorstva za mlade, ki želijo svoje podjetniške ideje uresničiti v svetu kulturne dediščine.

 

Ker pa slednje odpira številne dileme in želimo graditi na dobrih izkušnjah in znanjih izkušenih strokovnjakov (iz poslovnega, kreativnega, družbenega in dediščinskega sveta), organiziramo moderiran interaktivni spletni pogovor.

 

Namen pogovora je:

  • pogovoriti se o dobrih in slabih praksah združevanja podjetništva in kulturne dediščine;
  • odkriti zanimiva in uporabna orodja, pristope in metode;
  • dobiti povratno informacijo na naše načrte in razmišljanja.

Vaša znanja, izkušnje, nasveti in namigi nam bodo prišli izjemno prav, zato si iskreno želimo vašega sodelovanja. Zaradi lažjega načrtovanja pogovora vas prosimo za potrditev udeležbe na ursa.mihevc@id20.si.

Projekt nastaja v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje in je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program partnerske mreže