fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Obvestilo

Partnerska mreža CzK predstavlja svoje programe v letu 2021

21. jan 2021

V Centru za kreativnost skupaj s članicami Partnerske mreže CzK že četrto leto zapored soustvarjamo programe, namenjene razvoju različnih ustvarjalnih sektorjev. Program Partnerske mreže CzK tvori 26 organizacij, ki že uspešno delujejo na področju kreativnega sektorja in s svojo vizijo in programi v letu 2021 soustvarjajo nacionalno podporno okolje za razvoj in povezovanje tega raznolikega sektorja.

 

Skozi različne priložnosti, izobraževanja, mreženja, internacionalizacijo in druge aktivnosti lahko sodelujete v zanimivih projektih, pridobite obilo ustvarjalnih ali poslovnih znanj ter vpogled v delovanje ustvarjalcev na področju oblikovanja, glasbe, arhitekture, kulturne dediščine, vizualne umetnosti, gledališča, plesa, kulturnega turizma, idr. Partnerski programi so javno dostopni in brezplačni ter izjemna priložnost za pridobivanje dragocenih informacij od domačih in tujih strokovnjakov ter nabiranju izkušenj na mednarodnih prizoriščih.

 

V Partnerski mreži CzK k soustvarjanju nacionalnega podpornega okolja za razvoj kreativnega ekosistema v Republiki Sloveniji tudi letos s svojimi nadgrajenimi programi prispevajo EN-KNAP, Lokal Patriot, Divas, Radio Študent, ID20, zavod Trajna, SIGIC, Pekinpah, Gledališče Glej,  Galerija Ravnikar, Motovila, Prostorož, društvo Hiša, Film Factory, Asociacija, Poligon, Beletrina, Umetnostna galerija Maribor, Fundacija Brumen, Univerza v Novi Gorici, Galerija Photon, Inštitut za transmedijski dizajn, Društvo SOTO idr.

 

V Centru za kreativnost s Partnersko mrežo podpiramo delovanje kreativnega ekosistema v Sloveniji, sinergično povezujemo organizacije, razvojne naravnane programe in projekte, sodelujemo pri oblikovanju lokalnih in nacionalnih politik, sopripravljamo programe s področja kreativnega sektorja ter vzajemno podpiramo in promoviramo dejavnosti kreativnega sektorja doma in v tujini.

 

Podrobnejši opisi programov posameznih partnerjev bodo dostopni na naši spletni strani, vsi dogodki, novice in priložnosti, povezani s programom partnerske mreže CzK pa bodo sproti objavljeni tudi v našem tedenskem novičniku.