fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Online informativno srečanje

WORTH II

11. jan 2023

| 11:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Center za kreativnost kot ambasador partnerskega projekta WORTH, ki spodbuja sodelovanje med podjetji in oblikovalci, vabi k sodelovanju na inkubacijskem programu, ki izbranim udeležencem ponuja finančna sredstva, mentorsko pomoč, pravna svetovanja in sodelovanja na razstavah. Projekt bo podjetjem zagotavlil med 10.000 in 20.000 EUR finančne podpore.

 

Na online informativnem srečanju, boste izvedeli več o odprtem razpisu, inkubacijskem programu, postopku prijave in o tem, kako WORTH podpira oblikovalske rešitve, ki prispevajo k obravnavi globalnih izzivov, pomembnih za Evropo.

 

Program:

  • 11:00 – Pozdravne besede
  • 11:05 – Predstavitev inkubacijskega programa in postopka prijave
  • 11:25 – Predstavitev platforme za registracijo in prijavo EMS
  • 11:45 – Uspešne zgodbe zmagovalnih partnerjev iz balkanske regije
  • 12:05 – Vprašanja in odgovori
  • 12:15 – Zaključek

 

Za prijavo na dogodek klikni TUKAJ.

 

WORTH je edini evropski projekt, kjer oblikovalci, majhna in srednje velika podjetja, proizvajalci in ponudniki tehnologije sodelujejo pri razvoju inovativnih, oblikovalsko usmerjenih poslovnih idej. V prvem WORTH razpisu je bilo izbranih kar 7 udeleženih projektov iz Slovenije.

 

WORTH je namenjen ustvarjanju čezmejnega in interdisciplinarnega sodelovanja med oblikovalci, rokodelci, proizvajalci, tehnološkimi in novoustanovljenimi podjetji za razvoj edinstvenih in vrhunskih izdelkov v sektorjih: moda in tekstil, obutev, krzno in usnje, pohištvo/dekoracija doma/arhitektura, dodatki in nakit.  Projekt vabi kreativne oblikovalce, ki iščejo priložnost za ustvarjanje inovativnih oblikovalskih rešitev, ki prispevajo k bolj trajnostnim življenjskim slogom panog.