fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pop-up predstavitev

ZOOFA POPUP – mladi upi: AEmona & Sanda Vidmar

4. do 31. maj 2022

| 10:00 - 19:00

Trgovina ZOOFA

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

S prodajo kolekcij in serij izdelkov v zadrugi Zoofa na Miklošičevi 4 v centru Ljubljane, se bo maja, junija in julija predstavilo šest, na javnem pozivu izbranih novih modnih znamk, ki jih je izbrala žirija v sestavi: Mika Cimolini (CZK), Ana Miklavž (Kabinet 01), Sanja Grcić in Simona Kogovšek (Zoofa).

 

V majskem Pop Upu se predstavita znamka ženskih oblačil ÆMONA in znamka nakita Sanda Vidmar Jewelry.

 

Aemona je znamka mlade oblikovalke Anike Opara. Oblikovanje je diplomirala na NTF v Ljubljani, magistrirala na Istituto Marangoni v Milanu in pripravništvo opravila pri znamki moške mode Byborre v Amsterdamu. Aemona je nastala med Covid pandemijo, kot rezultat vrnitve oblikovalke domov, pa tudi želje po umetniškem izražanju in modnem oblikovanju etičnih oblačil ob raziskovanju novih tehnologij. Kolekcija ženskih oblačil je v celoti maloserijsko izdelana v Sloveniji iz kvalitetnih ekoloških materialov. Sledi sloganu: kvaliteta pred kvantiteto.

 

Sanda Vidmar je komunikoligija, ki je svoja marketinška znanja nadgrajevala v različnih podjetjih, tudi v modnem podjetju Lisca. Oblikovanja v kovini se je se učila pod mentorstvom Olge Obidi in v studiu Martine Obid Mlakar. Leta 2020 ustanovila svojo blagovno znamko Sanda Vidmar Jewelry za katero oblikuje nakit iz 925 srebra, s tehnikami odlivanja, kovanja, modeliranja. Sodobni nakit Sanda Vidmar je ročno izdelan z ljubeznijo. Ostaja zvest minimalizmu in naravni lepoti iz katere črpa inspiracijo.

 

PopUP predstavitev : 04. do 31. maj 2022 med 10.00 in 19.00
Otvoritveni dogodek: četrtek, 05. maj 2022 med 15.00 in 19.00

Pojekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže