fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pogovor

Odprti studio: Kranj

5. maj 2022

| 17:00

Kranj

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Drugi v seriji dogodkov Odprti studio, ki nastajajo v sodelovanju s Centrom za kreativnost, bo gostoval v podjetju 3fs, kjer bomo z oblikovalko Piko Žvan od blizu in korak za korakom predebatirali, kako pri njih poteka snovanje digitalnih produktov. K vpletanju v pogovor in sodelovanju v kratki delavnici ste vabljeni vsi: tako s kilometrino kot tisti brez.

 

Na primeru produkta, oblikovanega za zdravstvo v času pandemije, bomo razmislili o pristopih k raziskavam, delavnicam, prototipiranju in ekipnemu delu in zamarkirali, kaj loči dobro zasnovane produkte od manj uspešnih in funkcionalne ekipe od takšnih, ki ji poti ne uspe izpeljati.

 

3fs d.o.o. je visokotehnološko podjetje iz Slovenije s prisotnostjo v Kranju, Mariboru in Stockholmu. Zaposluje okoli 80 ljudi, od katerih je več kot dve tretjini razvijalcev in inženirjev ter produktnih oblikovalcev. Glavno področje delovanja je svetovanje in pomoč velikim multinacionalkam (večinoma iz Skandinavije) na področju razvoja digitalnih produktov. V preteklih 17 letih je podjetje zasnovalo tudi veliko lastnih produktov, kot so Toshl, Lake, Tricky Tribe in Iryo, ki so svoje zgodbe nadaljevali kot samostojna spin-off podjetja.

 

Lokacija: 3FS, Ljubljanska cesta 24d, Kranj

 

Dogodek je brezplačen, a je zaradi lažje organizacije obvezna prijava.

Serija dogodkov Odprti studio je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže