fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

CreaTourES: Kreativni inkubator za spodbujanje kulturnega turizma

CreaTourES: Kreativni inkubator za spodbujanje kulturnega turizma

Vabimo vse kreativce in kreativna podjetja ali organizacije, ki razvijajo nove ideje ali želijo izboljšati projekte, produkte ali storitve na področju kulturnega ali kreativnega turizma ter dediščine – da se do 29.10.2021 prijavijo na naš poziv.

Kreativni inkubator za spodbujanje kulturnega turizma je strukturiran program, namenjen manjši skupini ustvarjalcev, ki razvijajo produkte ali storitve iz področji kulturnega ali kreativnega turizma, s katerim želimo z dodatnim izobraževanjem ter strokovnim mentorstvom izboljšati znanje na področju podjetništva ter tako povečati možnosti za njihov uspeh na trgu.

 

Od Novembra 2021 bodo izbrani udeleženci, skozi 4 izobraževalne module in specializirana 1 na 1 mentorstva, razvijali poslovne modele in strategije svojih projektov, bolje spoznavali obstoječe ali nove trge, marketinške in prodajne strategije, digitalno promocijo, pitchanje projektov pred investitorji ali potencialnimi kupci ter različne poslovne modele. V sklopu izobraževanja si bodo udeleženci lahko izbrali mentorje, s katerimi bodo 1 na 1 reševali izzive na želenem področju. Udeleženci boste pridobili dostop do e-učilnice, kjer vas čakajo predstavitve usposabljanj ter nadaljnja gradiva za delo.

 

Izbor bo potekal v dveh fazah: izbrani iz prvega kroga se boste predstavili 2.11.2021 v MAO ali preko online platforme Zoom. Na podlagi pisne prijavnice in izvedene predstavitve bomo med njimi izbrali udeležence Kreativnega inkubatorja.

 

Projekt je sofinanciran v okviru evropskega projekta CreaTourES, s strani Interreg ADRION in Urbanističnega inštituta Republike Slovenije, in je namenjen ohranjanju kulturne dediščine, spodbujanju trajnostnega in izkustvenega turizma v regiji ADRION.

Vabi

MAO v sodelovanju z Urbanističnim inštitutom Republike Slovenije, v okviru projekta CreaTourES

Rok za prijavo

29. okt 2021