fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Kreativni pogon: IBLO

Kreativni pogon: IBLO

Podjetje IBLO vabi k sodelovanju kreativce, ki imajo izkušnje na področju design managementa, posebej na področju oblikovanja storitev z namenom izboljšanja storitev, procesov in komunikacije z uporabniki.

IZZIV 2: Izboljševanje storitev za uporabnike

 

Center za kreativne industrije (CKI) Maribor in Center za kreativnost (CzK) v sklopu projekta Kreativni pogon vabita ustvarjalce s področja kulturno kreativnega sektorja, da se prijavijo za sodelovanje s podjetji iz različnih panog, ki želijo okrepiti sodelovanje s kreativnim sektorjem.

 

Podjetje IBLO je od leta 1995 pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto klimatskih naprav in sistemov LG, ki so okolju prijazni ter energetsko visoko učinkoviti. Ponudba obsega toplotne črpalke, manjše enojne ali multi split klimatske naprave ter velike klimatske sisteme namenjene za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in ogrevanje sanitarne vode. Poleg toplotnih črpalk, klimatskih naprav, nudijo tudi prezračevalne naprave ter toplotne črpalke LG.

 

Podjetje IBLO vabi k sodelovanju kreativce, ki imajo izkušnje na področju design managementa, posebej na področju oblikovanja storitev z namenom izboljšanja storitev, procesov in komunikacije z uporabniki.

 

V podjetju so že opredelili, na katerih področjih lahko izboljšajo svoje procese in iz te analize se lahko osredotočijo na izboljšave več poslovnih procesov;

 

  • izboljšati želijo celoten proces od ponudbe, prodaje, storitve vgradnje in vzdrževanja ter tako z izboljšanjem storitev želijo izboljšati zadovoljstvo njihovih uporabnikov. Med drugim želijo bolje voditi organizacijo dela med prodajo in izvedbo ter organizirati skupen koledarček, ki jim bo omogočal boljše usklajevanje med projekti.
  • Drugo področje je izboljšanje reševanja konfliktov in različnih situacij pri komunikaciji z uporabniki. Na pravilen način namreč želijo stranki predstaviti, kakšne rešitve jim lahko ponudijo in da niso del težav, ki se pojavljajo na samih izdelkih, ki jih distribuirajo, ampak del rešitve.
  • Postavili so tudi spletno trgovino, ki jo je potrebno vpeljati v prodajne in proizvodne procese, prav tako želijo vzpostaviti sistem vodenja kupcev (Customer Relationship Management) ter prenoviti poslovni prostor, da bi bil bolj zanimiv in prodajno naravnan.

 

 

PRIJAVE

Za sodelovanje se prijavite s kratkim motivacijskim pismom, referencami in življenjepisom na razpisi@czk.si; na podlagi vaše prijave bomo organizirali sestanek s podjetjem.

 

Več informacij na www.cki.si.

 

Projekt Kreativni pogon nastaja v okviru Partnerske mreže CzK 2021. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

RAZPISOVALEC

Podjetje IBLO

ROK ZA PRIJAVE

15. sep 2021