fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Kulturno-kreativni imperativ

V letu 2020 smo objavili najobsežnejšo statistično analizo kulturnega in kreativnega sektorja, ki je razkrila velik pomen in še večji potencial tega sektorja. Zdaj pa je čas, da vse o KKS izveste vi, vaš sosed, vaša prodajalka, vaša nadrejena in direktor vašega direktorata.

S pričujočo kampanjo komuniciramo statistične ugotovitve o slovenskem kulturnem in kreativnem sektorju (KKS) med leti 2008 in 2017 in jih postavljamo v aktualni kontekst koronakrize, ki je delovanje sektorja močno okrnila. Raziščite naše prijazno predstavljene statistične ugotovitve ter “fact-checkerje”, s katerimi razbijamo mite in predsodke o KKS, prisluhnite podcastom, ki se posvečajo vsakič drugi panogi sektorja in poiščite razlike med stanjem v KKS leta 2017 in leta 2021.

Vse najboljše, KKS!

vse najboljše kks

Park in dvorišče MAO | 19. junij | 18.00 — 00.00

Preberi več

Kdo se boji KKS??!

Pred vami je preizkušnja "per excellence", po mnenju nekaterih "daleč najboljši interaktivni video v Sloveniji". In kar je najbolj pomembno, končno boste izvedeli, kaj pomeni KKS!

interaktivni video

Najdi razlike

Poišči razlike na sličicah in spoznaj, kako je epidemija spremenila pogoje za delo in izobraževanje ter položaj zaposlenih znotraj kulturnega in kreativnega sektorja.

interaktivna spletna stran