fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Prodajna razstava

Made in Slovenia v pohištvenem salonu Rutar

24. maj 2021

Rutar, Ljubljana

V Centru za kreativnost nenehno iščemo nove priložnosti za slovenske kreativce in kreativna podjetja, zato v sodelovanju z različnimi partnerji predstavljamo izbore izdelkov, ki jih uvrščamo tudi v prodajne razstave. Tokrat smo v sodelovanju s pohištvenim salonom Rutar pripravili prodajno razstavo izbora pohištva in dodatkov za dom, ki so prejeli znak odličnosti »Made in Slovenia«. Izbrani izdelki, ki so naprodaj v salonu Rutar v Ljubljani, so oblikovani in narejeni v Sloveniji iz lokalnih materialov.

 

Izražajo funkcionalnost, strast do življenja in narave, inovativne načine uporabe materialov, zlasti lesa in se opirajo na lokalno obrtništvo ter napredne tehnike trajnostne proizvodnje. V sodelovanju s podjetjem Rutar predstavljamo dobre prakse slovenskih ustvarjalcev in podjetij. Izdelke, ki nosijo znak odličnosti »Made in Slovenia« smo uvrstili v kolekcijo, ki bo prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje in promovira etična načela oblikovanja in proizvodnje.

 

Znak odličnosti »Made in Slovenia« potrjuje, da je izdelek: izdelan in oblikovan v Sloveniji, trajnosten, inovativen, oblikovno domišljen, jasen in funkcionalen, družbeno angažiran.

 

Izdelki bodo na voljo le v prodajnem salonu Rutar v Ljubljani na naslovu Premrlova ulica 14. Obratovalni čas je od ponedeljka do sobote, od 9.00 do 20.00.

 

foto: Martin Košir, Kabinet01