fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Priporočamo

PODIM konferenca 2021 – prijave za startupe so odprte

Rok: 15. mar 2021

Podim velja za enega top 30 tehnoloških startup dogodkov v Evropi in če ste ambiciozen startup iz Srednje in Vzhodne Evrope, potem vam prav Podim ponudi pozornost, ki vas lahko poveže z visoko motiviranimi globalnimi in regionalnimi investitorji, predstavniki korporacij in drugimi uveljavljenimi podjetji, ki želijo poslovati s startupi.

 

Osredotočeni so predvsem na globokotehnološke startupe, primarno s področij programske opreme ali povezanih hardverskih okolij. Zagotovite si, da bo vaš startup eden od 150 skrbno izbranih v izbirnem postopku, ki bo nato povabljen, da se udeleži Podima. Poleg sklepanja posla Podim ponuja tudi priložnost za učenje in izmenjavo izkušenj z najboljšimi serijskimi podjetniki, investitorji in tehnološkimi eksperti s celega sveta.

 

Kaj Podim ponuja startupom?

  • Pridobitev investitorjev in novih poslovnih partnerjev (Z več kot 900 poslovnimi sestanki je Podim Deal Room postal osrednji argument za startupe, ki iščete naslednjo investicijsko rundo ali nove stranke v regiji. Z več kot 100 visoko motiviranih regionalnih in globalnih investitorjev, ki iščejo nove investicijske priložnosti prav v tej regiji, predstavlja Podim močno platformo za sklepanje poslov.)
  • Priložnost za mentoriranje (Odločite se lahko za katero od treh oblik mentorske podpore: Ena-na-ena “quick-fix” mentorska srečanja, da se poglobite v bolečino svojega podjetja, na primer razvoj produkta, pravne zadeve, prodajo, Skupinsko mentoriranje da najdete rešitev zase skupaj z vašimi kolegi (so)ustanovitelji, ki se soočajo z enakimi izzivi, ali pa se pridružite (so)ustanoviteljem na Vsebinskem “deep dive” z mentorjem in sodelujte v pogovoru na vnaprej določeno temo, da bi tako bolje razumeli področje in izzive ter da bi znali bolje prepoznati najboljše rešitve zase.)

Prijavite se do ponedeljka, 15. mar 2021. Obrazec za prijavo najdete tukaj.

 

Podim konferenca bo potekala med 17. in 19. majem 2021 v hotelu Habakuk ter na spletu. Načrtujejo in upajo, da se ga bodo ljudje lahko udeležili v živo, kar je odvisno od tega, koliko bodo dopuščale takratne razmere.