fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Informativno srečanje

CROUZATOR: Online informativno srečanje

8. nov 2023

| 17:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Pridružite se nam na online informativnem srečanju, na katerem bomo predstavili pospeševalnik Crouzator. Srečanje bo potekalo v sredo, 8. novembra ob 17. uri na spletu.

 

Srečanje bo potekalo v obliki Zoom sestanka na povezavi >>

 

Na informativnem srečanju boste izvedeli več o kreativnem inkubatorju Crouzator, programu, priložnostih in koristih sodelovanja v pospeševalniku in postopku prijave ter imeli možnost zastaviti vprašanja.

 

V okviru javnega poziva bomo izbrali ideje do petih ustvarjalcev iz občine Slovenska Bistrica in bližnje okolice (vključno z občinami Makole, Poljčane in Oplotnica), ki bodo s finančno spodbudo v vrednosti 3.000 EUR, specializiranimi izobraževanji in mentorskimi svetovanji Centra za kreativnost zasnovali prototipe produktov ali storitev, ki na inovativen način prikazujejo, ohranjajo, krepijo, razvijajo in valorizirajo lokalno dediščino na območju Slovenske Bistrice.

 

K prijavi vabimo kreativne posameznike, podjetja in organizacije iz občine Slovenska Bistrica, ki prepletajo sodobno, inovativno ustvarjalno produkcijo z bogato kulturno dediščino lokalnega okolja, pri kateri tradicionalna znanja, spretnosti, participacija lokalne skupnosti ali lokalni materiali služijo kot vir navdiha za nove ideje, storitve ali produkte.

 

Rok za prijave na poziv je 12. november 2023.