fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PREDAVANJE

Glasbeni posel 1.0/MB: Nikola Sekulović vs. Robert Novak & Tinček Bradač

26. feb 2019

| 18:00

CzK Maribor

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V projektni pisarni Centra za kreativnost v Mariboru bo Nikola Sekulović izvedel srečanje, ki bo obsegalo krajše uvodno predavanje na temo situacij in perspektiv glasbenega posla, nato pa bo sledilo še soočenje s pomembnima glasbenima akterjema mariborske in slovenske glasbene scene. Kdo je kriv za uspehe, kdo za neuspehe? Kam vlagati čas, energijo, pozornost in denar? Kako prebiti trojanski zid? Pa šentiljska meja? Dobra priložnost za vstop v široko polje mednarodnega glasbenega trga? Kje je novi Lačni Franz? Kaj vrti mariborski nacionalni radio? Kakšna je kondicija mariborske koncertne scene?

Nikolov ring bo v levem kotu gostil Roberta Novaka, basista in managerja skupine Mi2, ustanovitelja in moderatorja Facebook strani Slovenska glasbena scena ter lastnika novopečene Glasbene agencije Gaža. V desnem kotu pa Tinček Bradač, dolgoletni član glasbenega uredništva RTV Slovenija v Mariboru.

Napeto srečanje se bo izteklo v prijetno druženje z zasedbo Beatpolar, predstavili pa bomo tudi prihodnje sodelovanje Sigica in Centra za kreativnost v Mariboru. Druženje poteka v sodelovanju z multimedijskim izobraževalnim društvom Glas podzemlja, ki deluje na področju izobraževanja mladih, kulture in urbanih subkulturnih mladinskih iniciativ v Mariboru. Oglejte si posnetek koncerta

Nikola Sekulović

Robert Novak

Tinček Bradač

Program partnerske mreže