fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Webinar

Glasbeni posel 3.0: Naredi sam!

23. in 26. nov 2020

| 19:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Po uspešnem projektu z Yvanom Boudilletom SIGIC v okviru partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost pripravlja nov večdnevni glasbeni webinar. Tokrat z avstrijskim glasbenim profesionalcem in predavateljem Hannesom Tschürztem. Potekal bo 23. in 26. novembra.

 

Hannes Tschürtz, ki deluje v dunajski glasbeni agenciji INK Music, je naš stari znanec, saj smo ga pred leti že gostili v okviru takratnega projekta delavnic in predavanj o glasbenem poslu – FundaMENT.

 

Po sili razmer se bomo tokrat s Hannesom družili preko spleta, in sicer sta v načrtu dve srečanji, v ponedeljek 23. novembra in četrtek 26. novembra. Potekali bosta od 19. do 21. ure. Udeležba je brezplačna, treba pa se je prihodno prijaviti, da boste prejeli povezavo do Zoom klepetalnice za posamezen dogodek.

Webinar bo osredotočen na aktivnosti in storitve, ki so potrebne za razvoj vaše glasbene kariere v vlogi glasbenika, menedžerja, založnika… in jih lahko opravite sami. Katera orodja potrebujete za to? Kako znotraj glasbene industrije najti svoj prostor? Kje so vaše prednosti in vaše slabosti? Kako analizirati podatke, s katerimi orodji? Kako sestaviti in predstaviti svojo zgodbo, svoje bistvo, svoje vrednote in sporočilo? Srečanji bosta potekali v angleškem jeziku.

 

Hannes Tschürtz je glasbeni menedžer, ustanovitelj in direktor avstrijske glasbene agencije INK Music. Ukvarja se z menedžeriranjem bendov, glasbenim založništvom, piarjem, organizira koncerte in festivale ter predava o glasbenem poslu na univerzitetni stopnji FH Kufstein Tirol.

 

Ob srečanjih na webinarju bomo izbranim posameznikom omogočili tudi individualna mentorska srečanja s Hannesom, ki vam bodo pomagala pri nadaljnjem razvoju vaših glasbenih projektov in karier.

Usposabljanje  Glasbeni posel 3.0 poteka v koprodukciji s Centrom za kreativnost, pri  Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Projekt se izvaja v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost in ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Ponedeljek, 23. november 2020

19:00 – 21:00

1. srečanje preko spleta

Četrtek, 26. november 2020

19:00 – 21:00

2. srečanje preko spleta

Program Partnerske mreže