fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PREDAVANJE

Glasbeni posel 2.0/MB: Glasbeni piar

16. sep 2019

| 18:00

CzK MB

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

logo
logo

Septembra se v Projektni pisarni CZK v Mariboru nadaljuje cikel predavanj Glasbeni posel, ki ga pripravlja SIGIC v partnerstvu s CzK. V goste prihaja Maša Pavoković; tema: glasbeni piar.

Na predavanju bo Maša predstavila, kaj zajema področje piarja v glasbi, kakšna je njegova vrednost, predvsem pa kako se ga lotiti in kje nabirati znanje. Kako pripraviti sporočila za javnost, kako pristopiti do medijev, kako spoznati naslovnika s katerim želimo komunicirati in predvsem kako pripraviti besedila in sporočila, ki dosežejo naslovnika.

Po predavanju in debati sledi koncert zasedbe pArt:y. Program v sodelovanju z Glasom podzemlja.
Oglejte si video.

Usposabljanje Glasbeni posel 2.0 poteka v koprodukciji s Centrom za kreativnost, pri  Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Projekt se izvaja v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost in ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Maša Pavoković

je več kot deset let aktivna v svetu medijev in glasbe. Njene zgodbe se prepletajo med organizacijo dogodkov, stiki z javnostmi, novinarstvom in glasbenim menedžmentom. Kot producentka je skrbela za Slovenski teden glasbe, na televiziji ustvarjala oddaje, kot so Hri-Bar, As ti tud Not Padu, JeBella Cesta, Ne se hecat’ in druge. Na televiziji MTV je začela kot voditeljica, nato pa prevzela stike z javnostjo in uredništvo spletne strani. Več let je skrbela za stike z javnostmi in organizacijo dogodkov DanceRepublic, ki je v Slovenijo pripeljala svetovno znane didžeje - Tiesto, Armin Van Buuren, Deadmau5 in drugi. Bila je gonilna sila prostora za druženje Ziferblat Ljubljana, skrbi za koordinajo Špil lige - Prve lige dijaških bendov v Kinu Šiška in piar za festival Exit. Pod njenim okriljem je skupina Koala Voice, aktivno pa sodeluje tudi z Magnificom. Med odmevnejšimi projekti je bila komunikacija Kickstarter kampanje prvega lebdečega gramofona na svetu MAG-LEV Audio.

Program partnerske mreže