fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
ODPRTI POZIV

Kreativni pogon – IZZIV 1: Rešitve za digitalno aplikacijo

22. avg–22. sep 2019

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu projekta Kreativni pogon, ki ga v sodelovanu pripravljata Center za kreativne industrije (CKI) Maribor in Platforma Center za kreativnost (CzK), podjetje MIKROPIS HOLDING d.o.o. Žalec vabi k sodelovanju kreativce na področju razvoja rešitev za digitalno aplikacijo za spodbujanje preventivnih oblik zdravljenja s storitvijo 24alife.

Potrebna znanja so: oblikovanje, priprava scenarijev za aplikacije, razvoj uporabniških izkušenj in digitalnih rešitev, mednarodni tržni in komunikacijski pristopi, poznavanje razvoja digitalnih aplikacij.

Postopek prijave za sodelovanje s podjetjem Mikropis Holding:

  • prijavite se v bazo kreativcev na spletni strani www.czk.si s svojo kratko biografijo in referencami
  • z urejenim uporabniškim profilom kreativca se prijavite na dogodek

O podjetju in dejavnosti
Storitev 24alife je programska rešitev s področja preventive in zdravega načina življenja, kjer podjetje Mikropis strateško sodeluje z vrhunskimi zdravniki s klinike Mayo. Programske rešitve in strokovno znanje s področja medicine, psihologije, prehrane in zdravja na delovnem mestu so združili v digitalni storitvi na pametnih telefonih, ki človeku poda nasvete za izboljšanje kakovosti življenja v obliki kratkih video vsebin in informacij. V aplikaciji se združujejo vsebine s področij medicine, psihologije, športa in prehrane. Ciljna skupina aplikacije so predvsem podjetja, ki s tem omogočajo posameznikom, da preventivno poskrbijo za svoje zdravje. S tem podjetja lahko povečajo motiviranost ljudi in zmanjšujejo bolniške odsotnosti. Cilj je ustvariti pomemben premik na področju zdravstvene preventive. Z aplikacijo pa poleg slovenskega trga ciljajo na partnerje in uporabnike s trgov Indije, Kitajske, ZDA idr.

Eden od izzivov v Sloveniji je tudi oblikovanje nove storitve, ki bi povezala medicinske ustanove z zdravilišči. Velik potencial predstavljajo obiskovalci iz tujine, ki potrebujejo pripravo na operacijo ali izvedbo operacije. To je poslovna priložnost tako za zdravstvene ustanove v Sloveniji, kot za zdravilišča, ki bi lahko ponudila celostno storitev.

Program partnerske mreže