fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
DELAVNICA

MAFIja: Marketing in finance

25. in 26. mar 2020

| 10:00

CzK MB in MAO

Maribor: 25. mar 2020, 10:00–16:00

Ljubljana: 26. mar 2020, 10:00–16:00

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

[OBVESTILO] Delavnica MAFIja – z marketingom in financami do uspeha na trgu s predavateljem Gregorjem Cuzakom, ki je bila predvidena za izvedbo 25. 3. 2020, v Mariboru, oziroma 26. 3. 2020, v Ljubljani, je prestavljena. O novih datumih boste pravočasno obveščeni.

Marčevski Kreativni pospeševalnik bo obarvan MAFIjsko – z marketingom in financami skupaj do uspeha na trgu. V šestih urah nam bo predavatelj Gregor Cuzak razložil, kako je naše ideje mogoče prevesti v poslovno načrtovanje in nam pokazal, zakaj naša naloga ni obvladovanje matematike, ampak prehod od posamične ideje do celovite zgodbe. Šele ko so te podrobnosti domišljene, je mogoče začeti pripravljati poslovni načrt. Če je zgodba dobro domišljena, je izdelava poslovnega načrta precej enostavna.

Na delavnico vabljeni kreativci in podjetniki, ki razumejo, da so njihove ideje šele začetek. Mesta na delavnici so omejena, zato bo v primeru velikega števila prijav Gregor Cuzak med vsemi prijavljenimi izbral tiste, za katere bo ocenil, da jim delavnica najbolj koristi. Delavnico bomo izvedli v Mariboru (25.03., Projektna pisarna CzK) in v Ljubljani (26.03., MAO). med 10. in 16. uro.

 

Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti.

Gregor Cuzak

Gregor Cuzak se ukvarja z marketingom, pri čemer daje poudarek financam. Kariero je pričel v oglaševanju (1996), nato je soustanovil startup (2006), nato pa je postal samostojen svetovalec za marketing (2012). Posebnost njegovega dela je vnašanje številk v nepredvidljivi svet marketinga, bodisi pri načrtovanju donosov iz investicij v posamične marketinške kampanje (ROMI), do celovitih poslovnih načrtov. O tem tudi občasno predava. Njegove reference so: Mayer McCann, iTivi, Tuš, mimovrste=), Marand, Atlantic Grupa. V zadnjih letih se je pretežno posvetih inovacijam v zdravstvu, soustanovil je skupnost HealthDay.si in je tudi koordinator v European Connected Health Alliance. Njegov osebni posebni projekt je Woodster Bikes.

Program Kreativni pospeševalnik