fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

P.A.K.T. Lab – Dan v Lovrencu

8. okt 2021 (Prestavljeno!)

| 9:00–14:00

Lovrenc na Pohorju

P.A.K.T. Klinika: 16:00

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Dogodek je zaradi bolezni prestavljen na kasnejši datum.

Potujoča akademija kreativnega turizma se 8. oktobra 2021 seli v Lovrenc na Pohorju. Na prvem dogodku v dnevu se bomo na Lab-u posvetili spletni prisotnosti v kreativnem turizmu, pričenjamo ob 9.00.

 

Imate dober produkt in vsebino, vendar se izgubljate v poplavi spletne ponudbe?

 

Potem je pravi za vas P.A.K.T. Lab#5 Spletna prisotnost v kreativnem turizmu, skozi katero vas bo popeljala mag. Ana Osredkar – Servis 8, ki verjame v oblikovanje rešitev, ki so dobre za ljudi, družbo in okolje. Njeno delo je oblikovanje storitvenih izkušenj in procesov, ki jih uresničujejo. Je soustanoviteljica in direktorica Servisa 8, prvega studia za oblikovanje storitev v Ljubljani. 

 

Na praktičnem primeru boste spoznali:  

 

  • kako pristopiti k zasnovi vaše spletne prisotnosti,
  • kako opredeliti ključne gradnike spletne vsebine, 
  • kako opredeliti glavne spletne kanale.

Fasilitira Katja Beck Kos, Rajzefiber.

 

Popoldne se bomo iz Prireditvenega doma preselili v Sušilnico sadja, kjer se bo odvila P.A.K.T. Klinika;

 

Veste kaj je Pajštva? In kaj je Žvancanje? Ne? No, odgovor boste prejeli v petek popoldne, ko vas Turistično društvo Lovrenc na Pohorju popelje na spoznavanje Lovrenca na Pohorju, nekdanjega klimatskega zdravilišča, njegove snovne in nesnovne dediščine, kjer bomo spoznali kaj počnejo za ohranjanje dediščine v TD Lovrenc na Pohorju in v obliki PAKT Klinike* delili izkušnje o tem, kako zanimivo zapakirati nesnovno dediščino v turistične produkte. Predstavili bomo aktivnosti TD Lovrenc na Pohorju in si ogledali primere Rajzefibra in njegovih Lova na zgodbe ter Festivala sprehodov. Vabimo vse, ki že imate izkušnje podajanja kulturne dediščine in take, ki potrebujete druge poglede na aktualen izziv, da drug drugemu pomagamo pri naslednjih korakih. 

 

Z vami bova Katja Vezjak, Turistično društvo Lovrenc na Pohorju in Katja Beck Kos, Rajzefiber.

 

Prijavite se lahko tukaj, do srede, 6. oktobra.

 

 

Pogoj za udeležbo je PCT. Dogodka sta sicer brezplačna za udeležence, vendar ni zastonj, zato prosimo, da ste odgovorni in se prijavite samo, če veste, da boste lahko prisotni (razen v primeru višje sile ali bolezni), sicer vaše mesto raje prepustite drugim kandidatom! 

 

 

Projekt P.A.K.T. je del partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Vsebine P.A.K.T. nastajajo v sodelovanju z mentorji sTOUdio Turistica, AIRTH ter Servis 8 in z lokalnimi partnerji Javnim zavodom za turizem Ptuj, Zavodom Tura Ptuj, Turističnim društvom Lovrenc na Pohorju, Občino Lovrenc na Pohorju, Razvojnim centrom Murska Sobota, Zavodom za kulturo Slovenska Bistrica, Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Zavod Zora, Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona in drugimi.

Program Partnerske mreže CzK