fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

P.A.K.T. Lab – Vodniška znanja v kreativnem turizmu: Doživljajska vodenja v naravi

6. sep 2021

| 9:00

Slovenska Bistrica

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Na prvem laboratoriju po poletnem premoru se tokrat dobimo v živo na gradu v Slovenski Bistrici. Tokratna klinika bo praktična delavnica in bo nadaljevanje novembrskega P.A.K.T. laboratorija na temo Doživljajska vodenja v naravi.

 

Z nami bo Marko Slapnik, po izobrazbi gozdar, po duši ljubitelj in zaščitnik narave in se aktivno ukvarja z interpretacijo narave in kulturne dediščine ter s trajnostnim razvojem podeželja. Vrsto let je spodbujal razvoj trajnostnega turizma v krajinskem parku Logarska dolina, vodil je Center Rinka – zavod za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega. Zadnja leta pa se v okviru zavoda za pristna doživetja – Poseben Dan in podjetja Natur-Etno Alp posveča predvsem interpretaciji dediščine in izzivom trajnostnega turizma v varovanih območjih.

 

Pretekli teden smo v Ljubljani zaključili z izobraževanjem, predstavljanjem in druženjem v sklopu Dnevov turizma Slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije v Digitalnem središču Slovenije, sedaj pa je čas za najavo jesenskih dogodivščin: pri P.A.K.T.-u pričenjamo z drugim polčasom, ki vam bo postregel z brezplačnimi laboratoriji na naslednje teme:

 

  • Vodniška znanja za interpretacijo naravne dediščine, 6. sep 2021;
  • Navidezna resničnost in kreativni turizem, 23. sep 2021;
  • Spletna prisotnost, 1. okt 2021;
  • Spletna prodaja (termin še objavimo) in
  • Pravni in organizacijski okviri (termin še objavimo).

 

Z nami bodo strokovnjaki AIRTH in Marko Slapnik, mag. Bogdan Šteh, mag. Ana Osredkar, dr. Dejan Križaj, mag. Tadej Rogelja, Rudi Medved, Jaka Godejša, mag. Miha Bratec in drugi.

 

Vabljeni!

 

Laboratorij nastaja v sodelovanju z Zavodom za kulturo Slovenska Bistrica. Projekt P.A.K.T. je del partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže