fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pop-up trgovina

Pop-Upstart: Alja Horvat in Zulu Zion

21.–22. mar 2019

CzK Maribor

PREDSTAVITEV IN POP-UP TRGOVINA: 21. 03., 18:00–22:00

POP-UP TRGOVINA: 22. 03., 10:00–18:00

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vabljeni na prvi spomladanski Pop-Upstart v Projektni pisarni Centra za kreativnost v Mariboru; tokrat bomo predstavili mlado mariborsko ilustratorko Aljo Horvat in blagovno znamko pisanih nogavic Zulu Zion, ki sta jo Miha in Dijana Rolc predstavila tudi v sklopu projekta Štartaj, Slovenija. Tokrat so vsi trije ustvarjalci združili kreativne in podjetniške veščine in se lotili še skupnega projekta. Rezultate njihovega sodelovanja si bo skupaj z ostalo njihovo kolekcijo mogoče ogledati in kupiti v naši pop-up trgovini.

Na predstavitvenem pogovoru z vsemi ustvarjalci, ki bo v Projektni pisarni Centra za kreativnost potekal v četrtek, 21. marca 2019, z začetkom ob 18. uri, bomo spoznavali njihove ustvarjalne procese, sledilo pa bo odprtje pop-up trgovine. Takrat bodo izdelki Alje Horvat in blagovne znamke Zulu Zion vse do 22. ure na voljo po posebnih cenah, enako tudi v petek, 22. marca, od 10. do 18. ure. Vabimo vse ozaveščene kupce s stilom, da se nam pridružijo!

Alja Horvat

Slovenska ilustratorka, ki jo navdihujeta moda in glasba šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Njena dela se osredotočajo na naravo, ljudi in modo, največkrat pa v njih zasledimo ženske v tropskih in magičnih krajih. Večina njenih ilustracij je narejenih digitalno, ustvarja pa tudi z gvašem in akrilom. Med njenimi strankami so znane znamke, kot so Ban.do, Causebox, CeliaB, prav tako pa smo jo lahko že zasledili pri Hautelooku, Goopu, Cosmopolitanu, TrendBiblu in v spletni trgovini Urban Outfitters.

Zulu Zion

Mlada blagovna znamka, za katero stojita Miha in Dijana Rolc, mož in žena, ki kot dinamičen duo delujeta že vse od leta 2013. Svoje izkušnje z oblikovanjem in kreativo sta združila in ustvarila nogavice Zulu Zion, a ponudbi hitro dodala še druge modne dodatke in vsakoletni koledar. Navdih najdeta v nostalgiji svojega odraščanja in na različnih potovanjih po svetu, pa tudi doma. Zulu Zion je tako postal sinonim za barve in vzorce, ki skupaj ustvarijo modni kos, ki vas bo vedno znova spravil v dobro voljo.

Program pop-upstart