fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Okrogla miza

Predstavitev publikacije Oblikovanje vrednosti

22. feb 2022

| 18:00

MAO

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vabimo vas k udeležbi na okrogli mizi ob izidu knjige Oblikovanje vrednosti: Vrednost in učinki oblikovanja vidnih sporočil ter dejavniki, ki vplivajo nanje z avtorjema Robertom Ilovarjem in Ajdo Schmidt ter gosti dr. Barbaro Predan, Miho Klinarjem in dr. Kristino Pranjić.

 

Raziskava je nastala v okviru koprodukcije s Centrom za kreativnost v letu 2021 kot odgovor na pomanjkanje utemeljenih, prepričljivih in relevantnih argumentov za dodano vrednost kakovostnega oblikovanja vidnih sporočil, ki bi bili smiselno strukturirani, lahko dostopni, prilagojeni za naš prostor in zbrani na enem mestu. Publikacija vsebuje povzetke in analizo obstoječe literature s področja vrednosti oblikovanja in naslavlja glavna vprašanja, povezana z vrednostjo oblikovanja vidnih sporočil, v sklepnem delu pa predstavlja model za razumevanje vrednosti, ki ga sestavljajo učinki oblikovanja vidnih sporočil ter popis dejavnikov ki vrednost lahko povečajo, in preprek, ki zavirajo ali onemogočajo njegov poln izkoristek.

 

Pridružite se nam v torek, 22. februarja 2022, ob 18:00 uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.

 

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže