fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Svetovanja

Svetovalnica: Niko Klanšek

18. feb 2022

| 10:00

Na spletu

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu Kreativnega pospeševalnika ta mesec gostimo podjetnika in svetovalca Nika Klanška, ustanovitelja podjetja BizMe in več uspešnih startupov.

 

V kolikor imate vprašanja v zvezi s pripravo vaše kampanje na Kickstarter, ali o njej zgolj samo razmišljate in potrebujete nasvet, se prijavite na prost termin.

 

Svetovanja bodo potekala na spletu v petek, 18. februarja 2022, med 10. in 12. uro.

 

Na proste termine svetovalnice se je potrebno predhodno prijaviti. Mesta so omejena, predviden časovni okvir je 20 minut na svetovanje. Svetovanja bodo potekala na spletu, pred svetovanjem vam pošljem točen termin in povezavo.

Niko Klansek

Niko Klansek je podjetnik, svetovalec, vlagatelj in ustanovitelj podjetja BizMe. Ljubezen do podjetništva je razvil že v mladih letih, učil se je od svoje družine z dolgo podjetniško tradicijo. Niko je soustanovil več uspešnih startupov. Eden izmed njih, FlyKly Smart Wheel, je bil predstavljen na Kickstarterju in je v tistem obdobju postal eden od 100 top projektov na Kickstarterju. Njegova strast so podjetništvo, šport, potovanja, umetnost in gojenje tropskih rastlin - od koščic do sadja. Niko je živel, študiral in delal v EU, ZDA in Aziji.