fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Seminar

Prvi koraki za mednarodno kulturno sodelovanje

14. maj 2021

| 13:00

Slovenj Gradec

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zavod Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na serijo javnih seminarjev pod naslovom Prvi koraki v Slovenj Gradec. Seminarji so namenjeni predstavnikom kulturnega in ustvarjalnih sektorjev ter uradnikom in odločevalcem, ki jih zanima transnacionalno sodelovanje, mednarodna mobilnost in črpanje sredstev EU na področju kulture

 

Seminar omogoča pridobitev znanj in veščin, ki so potrebna za mednarodno kulturno povezovanje in sodelovanje. Pri tem želimo udeležence dogodka spodbuditi k črpanju sredstev iz proračuna EU. Poleg napotkov in primerov dobre prakse, bo ekipa Motovile po zaključku posameznega seminarja na voljo za brezplačno svetovanje. Na vsaki lokaciji so na voljo šest terminov po 30 minut. Prednost imajo organizacije iz lokalnega okolja, ki se bodo udeležile seminarja in se odločajo za prve korake na poti mednarodnega sodelovanja. 

 

Seminarje smo v sodelovanju z lokalnimi partnerji načrtovali v:

  • Medvodah (30. marec),
  • Slovenj Gradcu (1. april) in – (odpovedano zaradi vladnih ukrepov)
  • Murski Soboti (8.april) – (odpovedano zaradi vladnih ukrepov).
  • Slovenj Gradcu (14. maj) – (PRIJAVE ODPRTE!)

 

Prvi seminar, ki bo potekal v torek, 30. marca 2021, v Medvodah, boste lahko spremljali v živo na Domačiji Pr’Lenart (udeležba omejena) ali preko spleta (Zoom). naslednji seminar bo potekal v Slovenj Gradcu, 14. maja 2021,s pričetkom ob 13. uri.

 

Udeležba na lokaciji bo urejena v skladu z veljavnimi predpisi vlade ob upoštevanju priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Prednost pri udeležbi v živo bodo imele organizacije, ki se bodo udeležile tudi individualnega svetovanje po zaključku seminarja.  

 

Prijave so odprte. Za udeležbo prek spleta ali za udeležbo v živo pišite na info@ced-slovenia.eu. Na voljo bo zelo omejeno število mest. 

 

Prvi koraki so del serije usposabljanj Onkraj kulturnega modela. Serija usposabljanj zavoda Motovila je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Del usposabljanj sofinancirata tudi Mestna Občina Ljubljana in Ministrstvo za kulturo.

Program partnerske mreže