fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
RAZSTAVA

Ravnikar Gallery Space na vienna-contemporary

26.–29. sep 2019

| 11:00

Vienna Contemporary

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu sodelovanja v Partnerski mreži Platforma Center za kreativnost 2019 Ravnikar Gallery Space (Galerija Ravnikar) napoveduje razstavo treh umetnikov – Nine Čelhar, Simona Kocjaničiča in Maje Babič Košir — na sejmu umetnosti viennacontemporary. Sejem bo potekal med 26. in 29. septembrom na Dunaju, razstavni projekt pa si bo mogoče ogledati v “Booth-u C02”.

VIENNACONTEMPORARY
#BOOTH C02

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Platformo Center za kreativnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Nina Čelhar

Nina Čelhar (1990) je diplomirala iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je prejela akademsko nagrado za posebne študijske dosežke in končala podiplomski študij. Eno leto je izpopolnjevala svoje znanje na Hochschule für Grafik und Buchkunst v Leipzigu v Nemčiji. Leta 2015 je prejela posebno nagrado ESSL Collector’s Invitation. Sodelovala je na številnih samostojnih in skupinskih razstavah po regiji. Njena dela so del več zasebnih in javnih zbirk v Sloveniji in tujini. Živi in dela v Ljubljani.

Simon Kocjančič

Simon Kocjančič (1979) je aktiven na področju slikarstva, risbe, grafike, fotografije in umetniških fanzinov. Študiral je slikarstvo na Visoki šoli za vizualne umetnosti v Ljubljani. Leta 2007 je diplomiral pod mentorstvom dr. Tanje Mastnak in dr. Darka Birse. Razstavljal je na številnih skupinskih in samostojnih razstavah doma in v tujini. Živi in ustvarja v Truškah pri Kopru.

Maja Babič Košir

Maja Babič Košir (1978) je diplomirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani in magistrirala iz kiparstva pod mentorstvom prof. Dube Sambolec. Leta 2007 je na Šoli za oblikovanje in umetnost v Barceloni (EINA) pridobila podiplomsko izobrazbo iz tehnik kreativne ilustracije in vizualnih komunikacij. Sodelovala je na številnih samostojnih in skupinskih razstavah po Evropi, bolj aktivno na Portugalskem in v Španiji, kjer je živela in ustvarjala skoraj 10 let. Trenutno živi in ustvarja med Ljubljano in Portom ter razvija umetniška delo na področju ilustracije, risbe, fotografije, videa in instalacije.

Program partnerske mreže