fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PRIPOROČAMO

Usposabljanja: Usmerjeni poslovni pristopi za muzeje

23. sep 2019

| 09:30

Muzej novejše zgodovine Slovenije

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zavod Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine Slovenije, ICOM Slovenija in Skupnostjo muzejev Slovenije vabi 23. sept. 2019 na brezplačno predavanje in delavnico z Julie Aldridge, priznano strokovnjakinjo za razvoj učinkovitih pristopov delovanja na področju kulture, umetnosti in kulture dediščine. Predavanjem sledijo individualna, poslovno usmerjena svetovanja, ki bodo prilagojena potrebam projekta oz. zainteresiranega muzeja.

Predavanje in delavnica sta brezplačni, vendar je prijava udeležbe obvezna zaradi lažje organizacije, omejitve razpoložljivih mest na delavnici in predpriprav predavateljice.
Rok za prijavo je petek, 6. sept. 2019.

Julie Aldridge

Je strokovnjakinja in svetovalka za poslovno načrtovanje, trženjsko strategijo in organizacijski razvoj. Več kot desetletje je bila izvršna direktorica angleškega združenja za trženje v umetnosti, kulturi in na področju kulture dediščine (AMA – Arts Marketing Association). Nedavno je objavila »Future Proof« (2018), priročnik za podporo direktorjem, menedžerjem in članom uprav v muzejih, umetniških in drugih kulturnih in ustvarjalnih organizacijah. Ponuja nasvete in orodja za preizkušanje idej v procesu inoviranja poslovnega modela in novih načinov ustvarjanja vrednosti. Zasnovala je intenziven razvojni program za muzeje Future Proof Museums, v katerem sodeluje kot ključna mentorica. Program, ki poteka več mesecev in vključuje 20 muzejev iz vse Anglije, dokazano izboljšuje vzdržljivost muzejskih institucij.

Program partnerske mreže

Skupnost