fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

Razpisne priložnosti s področja KKI

25. maj

| 11:00–13:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost vabi na delavnico Razpisne priložnosti s področja KKI.

 

Za KKI obstaja obilico razpisnih priložnosti za javno ter zasebno sofinanciranje na lokalnih, nacionalnih, regionalnih, evropskih ali drugače mednarodnih ravneh. Pri tem pa se akterji* sprašujejo, na katere razpise se prijaviti, kako se zadeve lotiti, koliko časa je potrebnega za pripravo kvalitetne prijave, kje je mogoče dobiti informacije o aktualnih razpisnih priložnostih?

 

Na delavnici Razpisne priložnosti s področja KKI bomo predstavili običajno strukturo razpisov, pozivov in natečajev. Podrobneje si bomo pogledali predvsem razpise, ki jih razpisujejo nacionalne in lokalne javne institucije ter ošvrknili nekatere mednarodne možnosti. Pogledali si bomo razpisne priložnosti med-sektorskega sodelovanja in povezovanja oziroma mreženja. Posvetili se bomo tudi temu, kaj je potrebno storiti, če ste na razpisu uspešni (organizacija dejavnosti, poročila itd.) in kakšne so možnosti v pritožbenih postopkih. 

 

 

Delavnica, ki bo potekala v torek, 25. maja ob 11:00, bo izvedena preko spleta. Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti in sicer najkasneje do petka, 21. maja,  saj je število mest omejeno. To storite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si.
Dostop do spletne delavnice bodo prijavljeni prejeli naknadno po elektronski pošti.

 

 

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za moški spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Delavnica Razpisne priložnosti s področja KKI je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Tomaž Zaniuk

Tomaž Zaniuk je nekdanji strokovni sodelavec društva Asociacija, direktor in odgovorni urednik Radia Študent, novinar in kolumnist, avtor analiz razpisnih mehanizmov in komentator predlogov zakonov in predpisov, ki se v zadnjem obdobju osredotoča na dejavnost zagovorništva v kulturi in kreativnih industrijah ter tretjega medijskega sektorja. S področja civilne družbe in kulture ima izkušnje s pripravljanjem ter izvajanjem lokalnih, nacionalnih, evropskih in drugih mednarodnih projektov.

Program Partnerske mreže