fbpx

Kaj želite poiskati?

Predstavitev kolekcij

Skozi druge oči

21. apr 2022

| 17:00

Trgovina Zoofa

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zadruga oblikovalcev in ustvarjalcev ZOOFA v partnerskem sodelovanju s Centrom za krativnost pri MAO predstavlja projekt Zoofa Znamke, v okviru katerega predstavljamo v Zoofi delujoče modne znamke.

 

Druga v vrsti bo predstavitev pomladnih kolekcij blagovnih znamk Patricia Pie & Princip z imenom Skozi druge oči.

 

Lokacija: Trgovina ZOOFA, Miklošičeva ulica 4, Ljubljana
Predstavitev: četrtek 21.4. od 10.00 do 19.00
Dogodek: četrtek, 21.4. ob 17.00

 

Kako ustvarjalki Barbara Franjić in Mojca Celin vidita svoji kolekciji in kako te iste kreacije vidijo njihove uporabnice. Na dogodku “Skozi druge oči” bodo povabljene posebne gostje stilizirale kolekciji iz aktualnega LJFW, kot jo vidijo one. Vabimo vas, da se jim pridružite.

 

Za poletje 2022 znamka Patricia Pie oblikovalke Barbare Franjić predstavlja kolekcijo oblačil iz biorazgradljivih materialov, ter pogumno stopa na pot krožnega gospodarstva, ki je prihodnost modne industrije. Kolekcija poimenovana Dolce Vita je navdih dobila v naravi, v rožah, v kolibrijih, v prisotnosti, neodvisnosti, igrivosti in sreči v vsakdanjem življenju. Opominja nas, da je lepota povsod okrog nas in da je smeh najlepša kreacija na svetu.

 

Znamka Princip oblikovalke Mojce Celin v sodelovanju z grafično oblikovalko Petjo Montanez na aktualne družbene probleme odgovorja s kreacijami iz katerih žarita svoboda samozavest in sporočilo: “Bodi to kar si! Bodi individualna in imej popolno svobodo pred vsakim strahom. Samo bodi!” Kolekcija Love Butterfly za aktualno pomlad in poletje 22 sloni na avtorskih potiskih na naravnih materialih; bombažu, svili, jeansu.

Projekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže