fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
POP-UP TRGOVINA

TRIP #13

3. in 4. jun 2022

Kino Otok / Izola

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vili se bo pridružil 18. Mednarodnemu filmskemu festivalu Kino Otok – Isola Cinema v Izoli!

Z vami bomo na Lonki v petek 3.6. od 16h do 21h in v soboto 4.6. od 10h do 18h.

 

Predstavilo se bo šest blagovnih znamk, ki soustvarjajo slovensko modno sceno.

  • JKH identity (LJUBLJANA): Znamka, ki ji kulturna dediščina predstavlja neizčrpen vir inspiracije, z ustvarjanem avtorskih digitalnih potiskov ustvarja nosljivo in udobno žensko modo s poudarkom na trajnosti.
  • david bacali (ZAGORJE OB SAVI): Znamka ženskih oblačil, ki navdih črpa iz vsakdana in ustvarja brezčasne kose za urbane bojevnice. Monokromatična paleta in plastneje sestavlja temelj oblačilne znamke.
  • UriKuri (LJUBLJANA): je znamka polna veselja do življenja, barvita, včasih navihana, drugič vznemirljiva. UriKuri akvarelne ilustracije odsevajo kreativni impulz, ki ga v avtorici vedno znova sproža čudovita moč narave.
  • Montango (GROSUPLJE): Etični lokalno izdelani športni dodatki in oblačila.
  • GENTLE POWER (BLED-LJUBLJANA): je znamka ročno izdelanih kvačkanih oblačil. Zakoreninjena je v kvalitetnih materialih, počasnem procesu in živahnih barvah.
  • OSCAR (LJUBLJANA): mlada slovenska blagovna znamka še na začetku svoje poti. Zre v prihodnost in riše vizijo povezovanja slovenskih ustvarjalcev, ustvarjanja samosvoje slovenske modne scene in postavlja temelje na skrbi za okolje.

Vili Van Style je projekt, ki nastaja v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.

Program Partnerske mreže