fbpx

Kaj želite poiskati?

Modni dogodek

Vili Van Style: Nova Gorica

11. sep 2021

| 17:00

Nova Gorica

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vili Van Style je pilotni projekt in je prvi v Sloveniji. Gre za butično mobilno pop-up trgovino, postavljeno v vozilo. Ni le trgovina, je skupnost, ki stremi k povezovanju mladih iz kreativnega sektorja.

 

Vili, mobilna trgovina, potuje po Sloveniji in se vsak drug konec tedna predstavi v novem kraju. Trgovino pripeljejo h kupcu; s to potezo rešujejo časovno stisko ljudi ter hkrati širijo trg. Ko širšo publiko ozaveščajo o slovenski modi in ponudbi domačih oblikovalcev, podpirajo krožno gospodarstvo in mikro podjetja.

 

Po mnogih uspešnih modnih dogodkih se Vili tokrat predstavlja v Novi Gorici. Vabljeni v soboto, 11. septembra v bar Plaža Spiaggia od 17. ure naprej.

 

Poleg prodajne Pop-Up trgovine bo Valerie Wolf Gang kurirala selekcijo kratkih filmov študentov Akademije umetnosti Univerze Nove Gorice.

 

Se vidimo!

 

Projekt nastaja v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje in je del partnerske mreže platforme CZK. Sofinancirata ga Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže