fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
POP-UP MODNA REVIJA

Vili Van Style: TRIP #004

30. jul 2021

| 19:00

Kranj

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vili Van Style je pilotni projekt in je prvi v Sloveniji. Gre za butično mobilno pop-up trgovino, postavljeno v vozilo. Ni le trgovina, je skupnost, ki stremi k povezovanju mladih iz kreativnega sektorja.

 

Vili, mobilna trgovina, potuje po Sloveniji in se vsak drug konec tedna predstavi v novem kraju. Trgovino pripeljejo h kupcu; s to potezo rešujejo časovno stisko ljudi ter hkrati širijo trg. Ko širšo publiko ozaveščajo o slovenski modi in ponudbi domačih oblikovalcev, podpirajo krožno gospodarstvo in mikro podjetja.

 

Vili Van Style bo 30. julija pripeljal na Kranj Fest, po pisti se bodo sprehodile kreacije 4 oblikovalcev in sicer DNA clothes, Mancca, JKH – Julija Kaja Hrovat in David Bacaliki bodo predstavili svoje nove kolekcije, po modni reviji pa vabljeni v Vilijevejo pop-up trgovino, kjer bodo predstavljene nove kolekcije možno tudi pomeriti.

 

Vabljeni v Kranj, v petek, 30. julija od 19:00 naprej, se vidimo!

 

 

Preverite tudi:

 

 

Projekt nastaja v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje in je del partnerske mreže platforme CZK. Sofinancirata ga Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže