fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Razstava

Prihodnost bivanja: Izrael

16. jun–24. jun 2021 / 1. jul–8. jul 2021

Shenkar College of Engineering and Design, Tel Aviv / Jerusalem design week, Jeruzalem

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Razstava slovenskega dizajna Prihodnost bivanja je gostovala v Izraelu na kolidžu inženiringa in dizajna Shenkar v Tel Avivu in na Tednu dizajna v Jeruzalemu

 

Gostovanje razstave na kolidžu inženiringa in dizajna Shenkar v Tel Avivu

 

Razstavo Prihodnost bivanja na kolidžu Shenkar v Tel Avivu, so si ogledali študenti in profesorji kolidža, podžupan mesta Ramat Gan s svojimi sodelavci, številni povabljeni predstavniki izraelskih institucij, združenj in podjetij s področja dizajna ter kreativnih industrij.

 

Na zadnji dan razstave 24.6., smo priredili sprejem ob dnevu državnosti RS za obeležitev 30. obletnice neodvisnosti RS ter ob prihajajočem začetku predsedovanja Svetu EU 2021. Sprejema se je udeležilo več kot 150 gostov.

 

Gostovanje razstave je pripeljalo tudi do vzpostavitve novega sodelovanja med kolidžem Shenkar s Slovenijo.

 

 

Gostovanje razstave na Tednu dizajna v Jeruzalemu

 

Teden dizajna v Jeruzalemu je potekal v Hansen House – centru za dizajn, medije in tehnologijo. Gre za najpomembnejšo in največjo mednarodno razstavo s področja dizajna v Izraelu. Na letošnjem Tednu dizajna v Jeruzalemu, ki je potekal pod naslovom Pobegli cirkus in na temo eskapizma, je sodelovalo 160 oblikovalcev. Letošnjo razstavo si je ogledalo več kot 40.000 obiskovalcev.

 

Gostovanje razstave Prihodnost bivanja v Izraelu je bilo zelo uspešno, ogledalo si jo je veliko število obiskovalcev v Tel Avivu in Jeruzalemu. Odzivi tako publike kot tudi izraelskih gostiteljev so bili izjemno pozitivni.

 


Atelje Mali

Darja Malešič

David Tavčar

Iztok Lemajič

Jana Mršnik

KOBEIAGI KILIMS

Matej Štefanac

Nina Malovrh

Tina Košak Koren - Zavod Floios

Wilsonic design

Esen Woodcraft

Martina Obid

Umer Creators Agency

Fi by Gaja - Gaja Hanzel

Nina Mršnik, Nuša Jelenec